Най-забавните реклами на Heineken

Heineken е холандска бира, представена като марка още през 1873 година.

Heineken в момента се нарежда сред най-популярните марки бира в света като през 2011 година са произведени над 2.7 милиарда литра в световен мащаб.

Бирата е най-любимата напитка на българите, показва мащабно проучване във Facebook, като 32% посочват именно бира за най-любимо алкохолно питие, както мъже, така и жени.

Бирата е полезна срещу рак, стрес и настинка, а помага и за здравината на костите, както и е идеално питие след спорна дейност, защото съдържа много полезни микроелементи и витамини, а е с ниско съдържание на алкохол.

Е, все пак не прекалявайте с пиене, защото е важно количеството, а прекалената употреба води до затлъстяване, увреждане на черния дроб и други здравни проблеми. СЗО препоръчва до 500 мл бира на ден, не повече!

Heineken е и основен спонсор на международната Шампионска лига на УЕФА по футбол, а от 2016-та е и официалната бира на световния шампионат по Формула 1.

След като Zdraven.bg представи колекция от изключително забавни реклами на бира, тук представяме най-смешните реклами на Heineken за добро настроение на всички:

В колекцията от над 30 клипа сме включили и следните отличаващи се през годините реклами на Хайнекен:

Famous [в превод Известен] и The Look [в превод Погледът] с участието на пуерториканския актьор Бенисио дел Торо (юни 2016)

Еxtravagant escape [в превод Екстравагантно бягство] с участието на бразилската футболна легенда Роберто Карлош (юни 2016)

Four moves to get the best seats in the house [в превод Четири хода за най-добрите места в заведението]с участието на бразилската футболна легенда Карлес Пуйол (май 2016)

Moderate Drinkers Wanted [в превод Търсят се умерени пиячи] (януари 2016) Жени търсят отчаяно мъже, които не са препили, пеейки суперхита на Бони Тейлър Holding Out For A Hero.

Nature’s Wonder [в превод Чудо на природата] (декемри 2015)

The Chase [в превод Преследването] (септември 2015) Рекламата е отново с участието на актьора Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд по повод поредния филм за агент 007 Спектър.

Champion the Match: Work vs. Soccer [в превод Шампионски мач: Работа с/у Футбол] (февруари 2015).

The City [в превод Градът] (лято 2014).

The Odyssey [в превод Одисеята] Тази забавна реклама е с премиера 29 януари 2014 г. и е на фона на песента 16 Toneladas като никой от актьорите в нея не е професионалист.

The Final, UEFA Champions League Commercial 2013 – Director’s Cut (април 2013 г.).

The Express [в превод Ексресът], позната като Skyfall с актьора от едноименния филм за Джеймс Бонд Даниел Крейг (септември 2012 г.).

The Date [в превод Срещата] с участието на френския актьор Guillaume Dolmans и изпълнението на хита пред 60-те години от индийското кино Jaan Pehechaan Ho.

The Entrance [в превод Влизането] рекламата е снимана с Барселона, Испания, с участието на френския актьор Eric Monjoin (март 2011 г.).

Walk-In Fridge [в превод Проходящ хладилник] (март 2009 г.).

Walk-In Fridge 2 (април 2009 г.) Продължението на горната реклама с недоразбралия майстро-строител.

The Switch [в превод Промяната] (юли 2012 г.).

Mars (май 2006 г.)

Снимка: Heineken