Най-забавният Спайдър-мен завладява отново кината

Фантастичната екшън комедия с легендарния комикс герой Спайдър-мен: Далеч от дома забавлява със свеж хумор и зашеметяващи ефекти.

След събитията от Отмъстителите: Краят, Спайдър-мен трябва да продължи битката със злото в един напълно променен свят.

В новия филм приключенията на Спайдър-мен ще преминат извън границите на Америка.

Питър и приятели му заминават на екскурзия в Европа. Това е възможност за Питър да излезе за малко от костюма си на супергерой или поне той така се надява. Но настъпват неочаквани обрати..

Забавната зрелищна продукция с оригинално заглавие Spider-Man: Far from Home е с бюджет 160 млн. щатски долара. Режисьор отново е Джон Уатс. Това е втори филм за Спайдър-мен, в който в главната роля е ангрийският актьор Том Холанд, който за първи път облече костюма на Спайдър-мен през 2017 г. в Спайдър-мен: Завръщане у дома. Появава се в епизодична роля в още две продукции за Отмъстителите – Първият отмъстител: Войната на героите (2016) и Отмъстителите: Краят (2019). В продължението играе и Джейк Джиленхол в ролята на тайствения Мистерио, Самюъл Л. Джаксън в познатия ни образ на Ник Фюри и певицата Зендая като любовния трепет на Спайдър-мен.

Спайдърмен

Премиерата на Спайдър-мен: Далеч от дома в България на 3D, IMAX 3D, 4DX, Dolby Atmos е на 5 юли 2019 г., разпространяван от Александра Филмс: