Най-очарователните супергерои триумфират в „Пес патрул: Суперфилмът“

Пес патрул: Суперфилмът

Отбор Суперлапи покорява сърцата на най-верните си фенове.

От 29 септември се готвим да изживеем най-героичните подвизи на екипа на „Пес патрул: Суперфилмът“ в кината досега, който обещава несравним екшън, безброй позитивни емоции, изненади и незабравими моменти.

Уикендът след първия учебен ден стартира с голяма доза вълнение и забава, защото нова порода Суперлапи нахлуха в кината. Галапремиерата на „Пес патрул: Суперфилмът се проведе“ на 17 септември в Cinema City Парадайс, София, където избрани фенове и родни звезди бяха посрещнати на тематичния син килим от бандата на най-могъщите кутрета. За впечатляващата атмосфера допринесоха тематичният декор и кетъринг, които накараха гостите да се почувстват като истински супергерои. Партньорите на събитието се погрижиха присъстващите да бъдат максимално обгрижени, като допълнително повдигнаха настроението им с множество подаръци и ги подготвиха за едно истинско приключение, изпълнено с безброй умилителни моменти.

Когато вълшебен метеор се разбива в Адвенчър Сити, той дава на кученцата от Пес патрул суперсили и ги превръща в могъщи герои – Суперлапи! За най-малкия член на екипа Скай новата й дарба е сбъдната мечта. Но нещата се влошават, когато съперникът на бандата Хъмдингър излиза от затвора и се съюзява с Виктория Ванс – обсебен от метеорита луд учен, чиято цел е да открадне необикновените заложби на патрула и да се превърне в суперзлодей! Докато съдбата на града виси на косъм, кученцата трябва да спрат враговете си, преди да е станало твърде късно, а Скай ще открие, че дори най-малкото кутре може да направи най-голямата промяна.

Под умелата режисура на Кал Брънкър, известен с работата си по филми като „Крадци на ядки 2: Луди по природа“, „Пес патрул: Суперфилмът“ съчетава ярка визия, стопляща сърцето история и запомнящи се герои, създавайки едно завладяващо приключение за феновете от всички възрасти. Анимацията вдъхновява, забавлява и напомня за ценности като смелост, приятелството и значението на работата в екип.

Най-специалната мисия на „Пес патрул: Суперфилмът“ започва на 29 септември само в кината: