Най-популярните български фитнес треньори в Instagram

Станимир Михов

Кои български мъже, професионални фитнес треньори, имат най-много последователи в Instagram?

Instagram е най-голямата социална мрежа в света за споделяне на снимки и кратки видео клипове с над 800 милиона потребители, като всеки може да публикува лесно своите кадри, за да го видят семейство, приятели, колеги, познати или за да се покаже на цял свят. И всеки потребител може да следва друг, ако се интересува от неговия лайфстайл.

Ценителите на красотата следват снимките на своите любимци. А в Instagram изборът е голям. Споделянето на снимки, които показват промяната на едно тяло към по-красиво, е една от основните тенденции в Instagram, където успелите показват фотоси и клипчета от фитнес зали.

Zdraven.bg аплодира всички, които се занимават със спорт и отделят време за здравословен начин на живот. А без спорт, няма добро здраве, започнете, ако още не сте се престрашили!

След като съставихме класацията с най-популярните българи в света, която актуализираме редовно, екипът на Zdraven.bg проучи, провери и откри кои са най-известните български мъже, които са практикуващи професионални фитнес инструктори със сертификат за дейността, чиито имена публикуваме тук със снимка от профила им в Instragram.

3 основни критерия са използвани за съставянето на класацията за най-популярните български фитнес треньори в Instagram:

  • да се притежава официален сертификат за личен треньор / фитнес инструктор
  • да се е практикувала дейността – на място или дистанционно (онлайн)
  • да се притежава българско гражданство

КЛАСАЦИЯТА Е ОБНОВЕНА НА 25 ЯНУАРИ 2021 г. Всеки от тези двайсетима атлетични българи с красиви тела има по над 10 хиляди последователи в социалната мрежа, като първите трима са с по над 100 хиляди последователи. Повечето от тях се занимават и професионално и са участници в национални и/или международни състазания по фитнес, други пък са и спортни фотомодели, а много от тях представят и свои тренировки онлайн, вкл. за изпълнение при домашни условия. Вижте ги и вие:

22. Никола Томов (n.tomov): над 11.6 хил. последователи

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Tomov (@n.tomov) on


Никола Томов е роден през 1991 г. в Хасково и завършва бакалавър и магистър в Училището по мениджмънт на Ротердам към университета Erasmus специалност „Финансиране и инвестиции“. Никола Томов е съосновател на проекта „Aesthetic By Science, който разработва от 2016 г. „Нашата страст към научно-обоснованата информация свързана с фитнес, диети, сън, стрес и лайфстайл ни сближи с десетки хиляди хора“, споделя той и допълва – „До ден днешен се боря с последствията от хранително разстройство, което развих в резултат на агресивни и крайни диети“. Никола Томов притежава сертификат за фитнес инструктор от Bayesian Bodybuilding. В своя Instagram Никола Томов има над 200 публикации, като всяко от тях получава средно над 1800 харесвания и над 50 коментара.

21. Кристиян Гонев (kristiyan_luxury_gonev): над 11.9 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от KristiyanGonev (@kristiyangonev) на


Кристиян Гонев е роден на 5 март 1994 г. в Кюстендил. Занимавал се с народни танци 7 години, а с фитнес от 2013-та година. „Народните танци изградиха у мен дисциплината, която години по-късно приложих и в залата“, споделя Кристиян. Изучавал е Фитнес и културизъм в Националната спортна академия, от която има удостоверие за следдипломна квалификация, и притежава лиценз за извършване на културистична и фитнес тренировачна дейност от Българската бодибилдинг и фитнес федерация. Тренира и мъже, и жени, като в етап в кариерата му е водил и груповите тренировки. Силната му страна са основно свободният тип тренировки с високо-интензивно натоварване, целящи орелефяване на мускула, сваляне на килограми и покачване на мускулна маса. Наред с това е и консултант по здравословно и спортно хранене, както и суплиментиране. В своя Instagram Кристиян Гонев има над 600 публикации, като всяка от тях събира средно по над 35 харесвания и 1 коментар.

20. Калоян Славов (kaloyan.slavov): над 12.4 хил. последователи


Калоян Славов е роден на 14 ноември 1990 г. в София и притежава сертификат за персонален треньор по фитнес, издаден от Фитнес академия България. Завършил е Аграрния университет в Пловдив. Калоян Славов има над 9 години опит в натуралния бодибилдинг и е с многобройни участия в национални и международни състезания за натурален бодибилдинг. Занимава се и с фитнес моделство. Калоян Славов печели титлата King Physique на фестивала за фитнес и красота „Mr. King of Fitness 2019“ в София. През 2020 г. печели приза за Най-добро тяло на конкурса „Мистър София“, както и купата на 41-вото Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес за Най-добра физика в категория Класическа физика. В практиката си тренира както жени, така и мъже. В своя Instagram Калоян Славов има 480 публикации, като всяка от тях събира по 140 харесвания и над два коментара. Калоян Славов излъчва редовно тренировки във фитнес залата на живо чрез официалната си страница във Facebook – KaloyanSlavov.fit, които са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали в зависимост от интензитета на упражненията.

19. Ивел Йорданов (ivelyordanov): над 12.9 хил. последователи
Ивел Йорданов


Роденият на 5 юли 1994 г. във Велико Търново топ модел Ивел Йорданов е добре известен в модните среди в България и по света. Дефилирал на подиум в седмиците на модата в София, има десетки фотосесии за корици на списания и рекламни кампании на различни дизайнери, снимал се дори в над дузина клипове на музикални звезди като Галена, Андреа, Азис, Емилия, Емануела, Преслава, Фики, Карлос, Спенс и дори на македонската певица Сузана Гавазова. Ивел завършва магистратура по специалност „Маркетинг на луксозни стоки“ в Женева, Швейцария. През 2015 г. Ивел печели титлата „Мистър София“. През 2016 г. Ивел става един от моделите, избрани за промоционалната кампания на колекцията мъжко бельо на португалския топ футболист Кристиано Роналдо CR7, който е и най-известният футболист в света в Instagram. В началото на 2016 г. Ивел печели в Турция приз „Най-красиво тяло“, в края на същата година е носител титлата „Най-добър фотомодел“ от конкурс в Португалия, а през 2017-та става „Мистър Планет Талант 2017“ в Грузия. Ивел притежава диплома и сертификат за фитнес треньор от Националната спортна акадаемия. В детството си е тренирал също свободна борба, а понастоящем има интерес и към бойното изкуство Муай тай. В своя Instagram Ивел Йорданов има над 850 публикации, като всяка от тях получава средно по над 310 харесвания и над дузина коментара. 60% от последователите му са мъже.

17. Кирил Илиев (ifbbkiro): над 13.5 хил. последователи

Кирил Илиев, роден на 15 декември 1977 г. в София, вече е с над 25 години професионален опит във фитнеса. Завършил е специалност Спортна и фитнес администрация в Националната спортна акадения. Притежава три сертификата за личен треньор, издадени в България (1992), Австрия (2010) и Бахрейн (2014), където в момента живее и изпълнява длъжността Главен треньор в най-големия фитнес салон там. Горд баща е на прекрасен син. В своя Instagram Кирил Илиев има над 490 публикации.

17. Страхил Иванов (strahil.ivanov.official): над 15.9 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Страхил Иванов (@strahil.ivanov.official) на


Страхил Иванов е роден на 15 април 1992 г. в Ловеч. Започва битка с килограмите като тийнейджър, макар началото да е трудно, той тренира карате и фитнес и поддържа диета, макар първата половин година да няма голям. С упорити тренировки и внимателен хранителен режим за няколко месеца сваля над 30 килограма. В резултат на рязкото отслабване обаче, кожата на корема на Страхил не успява да се свие и остава като белег от козметичната операция, която му напомня за това какъв бил преди. Завършва „Културизъм и фитнес културизъм“ в треньорския факултет на НСА. През 2010 г. създава собствен сайт, чрез който продава своите съвети за здравословно хранене и тренировки, за да се бори “болестта на 21-ви век – затлъстяването”, както самият го нарича (а и Световната здравна организация твърди това). Автор е на 3 книги за здравословния начин на живот. Женен от октомври 2020 г. В своя Instagram Страхил Иванов има малко над сто публикации, като всяка от тях събира над 450 хирасвания и по над 70 коментара.

16. Боян Иванов (boyanivanovifbbpro): над 16.8 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Боян Иванов (@boyanivanovifbbpro) на


Боян Иванов е професионален фитнес инструктор, който е лицензиран от Българската федерация по културизъм и фитнес за извършване на културистична и фитнес тренировъчна дейност. Боян Иванов е бронзов медалист от държавното първенство по културизъм 2015 г. за младежи до 23 години в категория над 75 кг. Боян Иванов е и първият българин, печелил титлата “Абсолютен шампион” на шампионата за матьори “Олимпия” в Италия, който се проведе през ноември 2018 г. В своя Instagram Боян Иванов има над 200 публикации, като всяка от тях събира по над хиляда харесвания и над 10 коментара.

15. Йордан Димитров (jordan_dimitrov_fit): над 17 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Yordan Dimitrov , Trainer (@jordan_dimitrov_fit) на


Йордан Димитров е роден на 3 май 1991 г. във Велико Търново. На 6-годишна възраст Йордан е диагностициран с астма и след съветите на педиатрите да се ориентира към спорта започва да тренира футбол. На 18-годишна възраст той вече достига професионално ниво и игра в „А“ група в отбора „Етър”, но тежка травма възпрепятства развитието му на футболния терен – фрактура на левия глезен. Само няколко месеца след това обаче, през 2011 г., попада случайно на програма за финансиране на образование в САЩ, кандидатства и печели стипендия за обучение със специалност „Фитнес и хранене“. По време на следването си започва и работа в фитнес центъра Gold’s Gym, където среща вдъхновението в лицето на известния американски треньор Гари Хауърд. Там прекарва 4 години, след което се завръща в България в края на 2014 г. и започва работа по професията си – фитнес инструктор, като се занимава и както с клиенти, така и с пациенти, защото е завършил и специалност „Психология и социални дейности” във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”. Притежава сертификат за личен фитнес треньор от престижната академия American Council on Exercise (ACE). Йордан Димитров е друкратен шампион на България по културизъм в категория „Мъжка физика“ през 2017 г. и 2018 г. През октомври 2019 г. Йордан Димитров спечели второ място в авторитетния турнир по бодикултуризъм и фитнес „Арнолд Класик“ в Испания. В своя Instagram Йордан Димитров има над 500 публикации, като всяка от тях получава средно по над 320 харесвания и над 6 коментара. 57% от последователите на Йордан Димитров са мъже.

14. Недик Недев (nediknedev): над 18.1 хил. последователи


Недик Медев е роден на 5 ноември 1970 г. в Богота, Колумбия, вече е с над 20-годишен опит като персонален треньор и диетолог. През 1991 г. Недик завършва спортния колеж в Маями, Флорида, САЩ – University of Miami Athletics (Hurricanes) с профили „Диетология“ и „Общопрактикуващ кондиционен силов треньор“. Автор и водещ в продължение на три години на спортното предаване по телевизия Скат „Фитнес Уикенд с Недик“. Неди е с двойно гражданство и от 18 години работи като фитнес треньор в голям фитнес център в столицата. Недик е горд баща на три деца, а в своя Instagram е публикувал над 250 снимка – както спортни, така и семейни, и е за пример как добро спортно тяло може да бъде поддържано с десетилетия.

13. Станислав Чакъров (stanislav.chakarov): над 18.6 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stanislav Chakаrov (@stanislav.chakarov) на


Станислав Чакъров е роден на 25 декември 1992 г. в Ямбол и е първият фитнес-ютюбър в България, като стартира със свои клипове в най-голямата видео мрежа в света през септември 2014 г. Станислав Чакъров е завършил Bayesian Bodybuilding, откъдето притежава сертификат за треньор, и е съосновател на проекта Aesthetic By Science, който разработва от 2016 г. Това не е просто идея за сайт със статии, казва той, а идея която цели да създаде едно ново по-осъзнато общество от хора с еднаква цел, а именно да стават по-добри не само във фитнеса, но и във всяко едно отношение на техния живот базирайки се на наука, критично мислене, отвореност и жажда за нови знания. Може да се похвали, че Aesthetic By Science е помогнал на над хиляда българи да имат по-здраво и красиво тяло и няма да сгреши. В своя Instagram Чакъров има над 460 публикации, като всяка от тях получава средно по над 1980 харесвания и над 18 коментара.

12. Радостин Цветанов (radostintsvetanov): над 19.1 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Radostin Tsvetanov|Classic PRO (@radostintsvetanov) на


Радостин Цветанов е роден на 31 август 1996 г. От малък мечтаел да застане редом до своите идоли в културизма и успява. Тренирал е също футбол, лека атлетика и баскетбол. През септември 2018 г. Радостин Цветанов печели още при дебютното си участие своя първи трофей – в категорията Classic Physique на състезанието Musclemania в Париж при мъжете, макар 22-годишен. От 2016 г. е сертифициран треньор и дава тренировки в зала и онлайн. през октомври 2019 г. печели и втората си титла – на Musclemania в Милано, което му носи и прокарта, с която ще може да участва на професионалните състезания, които се провеждат в Маями и Лас Вегас. В интервю Радостин твърди, че спортът го спасява от наркотиците и лошия начин на живот – от това да мисли с какво да се напие и с какво да се надруса, за да тръгне по свой собствен път. През август 2019 г. се жени за своята любима приятелка. Радостин Цветанов притежава сертификат от Фитнес Академия България и води индивидуални тренировки и на мъже, и на жени, както в зала, така и онлайн. В своя Instagram Радостин Цветанов има над хиляда публикации, като всяка от тях получава средно по над 1200 харесвания и над 25 коментара.

11. Георгиос Сърбинов (georgiossarbinov): над 20.5 хил. последователи

View this post on Instagram

A post shared by Georgios Sarbinov (@georgiossarbinov) on


Георгиос Сърбинов е роден на 10 октомври 1986 г. в град Кавала, Гърция, където израства, като има двойно гражданство, в т.ч. българско. От 2005 г. се премества в София, от когато се занимава с фитнес. Георгиос Сърбинов е завършил успешно с отличие две висши образования в Национална спортна академия „Васил Левски” – бакалавърска степен – специалност Треньор по културизъм и фитнес и Учител по физическо възпитание. С визията, формата и уменията които има, успява да се реализира като фотомодел и актьор в най-различни чуждестранни филмови продукции, клипове и реклами. През 2018 г. е отличен за Най-добър еротичен фото модел, а през 2019 г. печели титлата Мистър София. От учебната 2020/2021 година вече е преподавател по Физическо възпитание и спорт. В своя Instagram Георгиос Сърбинов, по-известен като „българския Тарзан“ – основно заради дългите си коси, които го оприличават поразително с героя, има над 260 публикации като всяка от тях получава средно по над 390 харесвания и над 8 коментара.

10. Кирил Танев (kiril_tanev_fitness): над 26 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kiril Tanev Fitness Coach (@kiril_tanev_fitness) на


Кирил Танев, роден в Бургас през 1981 г., влиза за първи път във фитнес зала през 1998 г. Той е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия „Васил Левски“ (НСА) и Българската федерация по културизъм и фитнес. Твърди, че е помогнал на около 3000 човека да подобрят своето тяло, като работи и с професионални спортисти, и с ВИП-персони. Има собствен онлайн магазин за хранителни добавки, както и блог за фитнес съвети. Консултант на фитнес предаването на БНТ „Супер сериите“, което се излъчваше през първата половина на 2017 година. Бивш кандидат за общински съветник в Бургас на местни избори 2019. Баща е на момиче. В своя Instagram Кирил Танев има над 1550 публикации, като всяка от тях получава средно по над 380 харесвания и повече от три коментара.

9. Валентин Митев (valentin.academy): над 27.4 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Valentin Mitev (@valentin.academy) на

Валентин Митев, роден на 5 август 1991 г. в София, е сред най-популярните български фитнес модели в света и у нас, като спортува от 12-ти клас, а след това започва да се интересува от фитнес и здравословен начин на живот. Завършил е Националната спортна академия, от която притежава удостоверение. От три години разработва собствена фитнес академия и работи като личен инструктор. Може да се види и в няколко българско поп фолк видео. В своя Instagram Валентин Митев има над 1780 публикации, като всяка от тях получава средно по над 720 харесвания и над 10 коментара. Над 84% от последователите на Валентин Митев са мъже и основно от България. Преобладаващата възрастова група е в диапазона 25-34 години.

8. Станимир Михов (stanimirmihov): над 48.6 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от STANIMIR MIHOV 🏃🏋️ (@stanimirmihov) на

Фитнес инструкторът Станимир Михов, автор на книгата Моите 10 години здравословно хранене и тренировки, е роден на 10 юни 1991 г. в Ловеч. Станимир, завършил културизъм и фитнес-културизъм в Националната спортна академия и сертифициран фитнес-инструктор от НСА, твърди, че разликата между него и другите фитнес инструктор е, че поддържа постоянна връзка с хората, които тренира, и е готов да отговоря на всички въпроси, които те биха имали в процеса на съвместната им работа. В своя Instagram Станимир Михов има над 770 публикации, като всяка от тях получава средно по над 320 харесвания и над 55 коментара. 53% от последователите на Станимир Михов са жени и основно от България. Преобладаващата възрастова група е в диапазона 18-24 години.

7. Петър Александров (pittalexfit): над 56.4 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pitt Λlex (@pittalexfit) на

Петър Александров е бивш състезател по лека атлетика и бойни изкуства. Преминал е през различни спортни дисциплини като спортна и ловна стрелба, гребане, скално катерене, кикбокс, модерен петобой и щафетно бягане. Придобива своя опит в спорта и фитнеса в Атланта, Холандия, Англия и България. Той е сертифициран треньор от ISSA California. В своя Instagram Петър Александров има 270 публикации, като всяка от тях получава средно по над 40 харесвания и над един коментар. 57% от последователите му са мъже.

6. Петко Циков (ptfitness_): над 60.2 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Petko Tsikov🇬🇧 (@ptfitness_) на

Вторият топ 10 български фитнес инструктор, който практикува в Обединеното кралство е Петко Циков, роден на 9 феврури 1994 г. в София. От 2008 г. живее в Бристол, Англия, и завършва специалност “Дигитални медии” в Университета на Портсмут. Още от първи клас Петко започва да тренира футбол в ЦСКА, с фитнес се занимава от 2012 г., а от 2019 г. работи и като треньор в една от най-популярните спортни зали във Великобритания. Притежава сертификат за фитнес инструктор от американската асоциация NASM. В своя Instagram Петко Циков има над 600 публикации, като всяка от тях получава средно по над 1500 харесвания и над 40 коментара. 64% от последователите му са мъже и основно от САЩ. Преобладаващата възрастова група е в диапазона 25-34 години.

5. Николай Чолаков (niki.cholakov): над 62 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nikolay Cholakov (@niki.cholakov) на

Николай Чолаков е роден на 12 декември 1991 г. в София. Моделът тренира във фитнес залата от 2005 г., а през 2013 г. е сертифициран от НСА като персонален фитнес треньор. Участвал е в редица състезания по бодибилдинг, сред които и най-престижното Arnold Classic Europe 2014 (Мадрид) и Arnold Classic Europe 2018 (Барселона). Можете да го видите и в музикалните клипове на Анелия Виж ме сега (2012), Теодора Сърце не ми остана (2012), дуета на Димана и Сиана Ще оцелея (2014), на сръбската звезда Марина Тошич Любовница (2016), както и в последния хит на Емануела Вечно свързани (2019). В своя Instagram Николай Чолаков има над 880 публикации, като всяка от тях получава средно по над 200 харесвания и над 10 коментара. Над 71% от последователите му са мъже и основно от САЩ. Преобладаващата възрастова група е в диапазона 25-34 години.

4. Сами Хоссни (samihossny): над 124 хил. последователи

Сами Хоссни, най-известен от участието си в реалити шоуто Фермата, е роден на 15 май 1992 г. в Стара Загора от баща египтянин и майка българка. Сами Хосни твъди, че притежава няколко сертификата за упражняване на дейността фитнес инструктор, без да уточнява какви. В своя Instagram Сами Хоссни има над 1100 публикации, като всяка от тях получава средно по над 10 хиляди харесвания и над 70 коментара.

3. Адриан Зурков (adrianzurkov): над 150.2 хиляди последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ADRIAN ZURKOV 💥🇧🇬🇺🇸 (@adrianzurkov) на

Адриан Зурков е роден на 13 декември 1990 г. в гр. Елена и нашумява в страната с хитовия сериал “Ден и нощ”. Работи като барман в столицата, а с фитнес се занимава от 2006 г. Заедно с брат си Адриан разработва верига фитнес салони в американските щати Вирджиния, Мериленд и Флорида, където помагат на българите там да изградят здраво и красиво тяло, както и наемат сънародници за персонал. Звездата от малкия екран в България притежава няколко сертификата за персонален фитнес треньор, издадени както в родината, така и в САЩ, сред които и от Фитнес Академия България. Адриан Зурков участва и в главната роля на видео клипа на Татяна “Кой си“, чиято премиера беше на 17 март 2020 г. В своя Instagram Адриан Зурков има над 720 публикации, като всяка от тях получава средно по над 3800 харесвания и над 80 коментара. 52% от последователите му са жени и основно от България. Преобладаващата възрастова група е в диапазона 18-24 години.

2. Иван Иванов (ivanfitnessofficial): над 163.9 хил. последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от IVAN IVANOV (@ivanfitnessofficial) на

Иван Иванов е роден на 13 май 1993 г. в Карнобат. От 12-годишен се занимава с упражнения в залата, като е тренирал също свободна борба, баскетбол и футбол. Завършва инженерство във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ във Варна. Специализира се основно като фитнес треньор и притежава четири сертификата за дейността, вкл. VTCT (Vocational Training Charitable Trust) за 2-ро ниво Фитнес инструктор, 3-то ниво Личен треньор, за специалист по здравословно хранене и за онлайн тренировки. През 2016 г. печели 1-во място в състезанието XFS Northern Ireland в категориите Фитнес модел Мъже и Фитнес модел Младежи. От 2017 г. практикува своя бизнес в Белфаст – столицата на Северна Ирландия, Великобритания, и основно провежда индивидуални тренировки с мъжете, които желаят да направят по-красиво и здраво тяло. Категорично е против употребата на стероиди от атлети и доказва, че добро тяло може да се направи и поддържа само с естествени средства, воля и упорити тренировки. В своя изключително професионално поддържан Instagram Иван Иванов има над 900 публикации, като всяка от тях получава средно по над 6700 харесвания и по над 470 коментара. Буквално 100% от послдователите му са мъже от цял свят, вкл. сред тях световно известни фитнес треньори като Йозеф Ракич и Яко де Бруйн.

1. Лазар Ангелов (lazar_angelov_official): над 5.78 милиона последователи

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lazar Angelov (@lazar_angelov_official) на

Лазар Ангелов, роден на 22 септември 1984 г. в София, не само най-популярният български фитнес инструктор, а е и вторият най-популярен българин в Instagram. Той е бивш състезател по културизъм и настоящ фитнес модел и фитнес инструктор в България и по света. През 2006 г. получава лиценз за фитнес треньор от Националната спортна академия. Снимал се е за десетки международни модни списания и рекламни кампании, автор е на книга със съвети за тренировки и създател на собствена диета, а в Instragram е публикувал над 2100 снимки. Лазар Ангелов е сред 900-те най-известни в Instagram хора в света, като основната част от последователите му са от Индия и Египет. 78% от последователите му са мъже. Преобладаващата възрастова група е в диапазона 25-34 години.

Можете да видите също кои са най-популярните български певци и певици, а и най-популярните българи като цяло, както и най-харесваните снимки в света, най-популярните домашни любимци, най-популярните манекенки и модели мъже, най-известните футболисти, най-известните тенисисти, вкл. най-популярните хотели в социалната фото мрежа.

Ето и класацията с най-популярните българи във Facebook.

Снимка: фитнес инструктор Станимир Михов

loading...