Най-харесваните плейлисти на Zdraven.bg в YouTube


слушане и гледане на плейлисти

Представяме дузината най-харесвани плейлисти на Zdraven.bg в YouTube.

Отличеният сайт за красота и здраве Zdraven.bg винаги се грижи за доброто настроение на своите читатели.

В собствения си канал в най-голямата мрежа за споделяне на видео в света и България – YouTube: Красота и здраве сме подредили над 250 видео плейлисти за всеки вкус – с най-големите хитове на любими изпълнители, специални колекции с песни за храни и напитки, песни за зодии и много други специални селекции.

Плейлистите в здравния канал са гледани вече над 2.5 милиона пъти и като времетраене – общо повече от 89.5 хиляди часа! Абонатите ни са 88 души към 14 август 2019 г., а над 2420 пъти са харесани нашите тематични плейлисти и са си ги записали.

Представяме класацията с дузината най-харесвани от вас видео плейлисти, които сме създали, и най-високо сте оценили, като сте си ги записали в своя профил в YouTube като любими. Ако пък точно вие сте ги пропуснали, вижте ги:

1. Музикален поздрав за Коледа: любими на 336 абонати
Колекция от над 12 часа с над 50 от най-добрите български коледни песни и над 170 световни коледни хита, идеална за празниците, която стана и най-гледаната коледна селекция в България в дните по Коледа 2015:

2. Най-добрите балади от кино филми: любими на 130 абонати
Нашата специална видео колекция с топ 50 на най-добрите балади от кино филми, като сме изключили песни от филмирани мюзикъли, анимациите на Уолт Дисни, както и песните във филмите за Джеймс Бонд, за който имаме специална плейлиста.

3. Най-гледаните музикални клипове в България за 2018 г.: любими на 117 абонати
Топ 30 с най-популярните музикални видео клипове на територията на България в най-посещаваната мрежа за клипове в България и света – YouTube, като за първи път сред тях няма чуждоезичен хит, а първите 5 най-популярни песни са български хип-хоп, а не поп-фолк:

4. Най-добрите видеоклипове на режисьора Director X: любими на 101 абонати
Колекция с най-добрите музикални клипове на канадския режисьор Директър Кс, заснел клипове на звезди като Риана, Flo Rida, Джъсти Бийбър, Зейн Малик, Шон Пол, Нели Фуртадо, Бранди, R. Kelly, Дрейк, Уиз Калифа, Иги Азалия, Ники Минаж, DJ Snake, Кендрик Ламар и групи като Little Mix, Fifth Harmony, Korn, The Wanted и други:

5. Най-големите кънтри хитове: любими на 55 абонати
Класация с над 50-те най-големи кънтри хитове в САЩ за последните три десетилетия според класацията на сп. Билборд:

6. №1 хитовете на Мадона в американските дискотеки: любими на 51 абонати
Поп кралицата Мадона държи рекорд в историята на класацията за най-излъчвани песни в американските денс клубове, като я е покорявала 46 пъти с 52 песни, които представяме с видео клипове.

7. Тибетска музика за прочистване: любими на 49 абонати
Колекция с почти 40 часа релаксираща музика на тибетски пеещи купи:

8. Най-гледаните музикални клипове в България за 2017 г.: любими на 48 абонати
Топ 25 с най-популярните музикални видео клипове на територията на България в най-посещаваната мрежа за клипове в България и света – YouTube, сред които са Деспасито, както и хитове на Криско, Азис и Роси Кирилова:

9. №1 хитовете на Енрике Иглесиас в американските дискотеки: любими на 41 абонати
Испанската супер звезда Енрике Иглесиас, син на Хулио Иглесиас, дели рекорда за най-много №1 хитове, оглавили класацията за най-излъчвани песни в американските дискотеки, наред с диджей Дейв Оде, с който имат по 14 песни, достигнали върха там.

9. №1 хитовете на Риана в американските дискотеки: любими на 41 абонати
Риана се нарежда на второ място след Мадона по брой №1 хитове в американските денс клубове – 33 песни в нейно изпълнение са били най-излъчваните в седмичната класация там:

11. №1 хитовете на Джанет Джаксън в американските дискотеки: любими на 35 абонати
Сестрата на Краля на попа Майкъл ДжаксънДжанет се нарежда на 4-то място по най-много на брой №1 хитове, достигнали първото място за най-излъчвани песни в американските дискотеки. Чуйте и вижте ги!:

11. X Factor хитове: любими на 35 абонати
Колекция от видео клипове с най-големите звезди на X Factor по света и популярните им №1 хитове, достигнали върха в класациите на САЩ и Великобритания:

13. Великолепни балади с черно-бял клип: любими на 34 абонати
Музика за душата, красота за окото! Това е нашият специален избор за над 160 заглавия на красиво заснети черно-бели клипове към романтично звучащи великолепни балади. Насладете се!:

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 126 хиляди фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Pinterest (над 130 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 85 абонати): Красота и здраве

Снимка: Plantronics PR