Най-четеното в Zdraven.bg през август 2011 година

Представяме класацията с най-четеното в Zdraven.bg през август 2011 година.

Горещ август, горещи новини. Zdraven.bg продължава да ви информира редовно за полезните неща, свързани със здравето и красотата.

Здравният сайт е прочетен през отпускарския месец над 92 000 пъти от над 38 000 читатели, а здравните ни фенове във Facebook вече надминаха 13 000 души! Вие също можете да се присъедините към страницата ни facebook.com/Zdraven.bg.

Ето петте най-четени здравни статии през август 2011 г.:

1. Вкусни храни, които горят мазнините
Кратък списък с изключително полезни храни, от които се горят мазнините, сред коит оса и ябълките. Консумирайте ги на воля! Това е и най-четената здравна статия за Лято 2011.

2. Здравословна пикантна турска салата с домати
салата

Кулинарна рецепта за вкусна и здравословна пикантна салата с домати, популярна в съседна Турция с името ezme salatasi. Изключително подходяща за лятото.

3. Разкриха как раковите клетки се размножават
онкологична лаборатория
Учени постиганха напредък в борбата с ракат като успяха да разкрият начина по който канцерогените клетки успяват да си прокарат път извън тумора, да се разширят в организма и да пуснат метастази.

4. Молитвата може да лекува
молитва
Молитвата може лекува, когато се извършва отблизо и е лична, съобщава изследване, проведено от доктори, учени и професор по религия. Не помага обаче всеки вид молитва, а само непосредствената застъпническа молитва.

5. Диета с вилица
вилица
Французите предлагат нова оригинална диета, в чиято основа е вилицата.

Бъдете здрави всички!

Снимки: sxc.hu; салата: chuck_heston; лаборатория: tkobosz

loading...