Най-четеното в Zdraven.bg през август 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през август 2013 година.

През отпускарския месец август на 2013 година сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg е прочетен 53 000 пъти от над 26 000 читатели. Здравните ни фенове във Facebook вече са над 19 300, към които вие също можете да се присъедините към страницата ни www.facebook.com/Zdraven.bg.

Ето петте статии от здравния сайт Zdraven.bg, които оглавяват класацията за най-четеното през август 2013 г. и които ви съветваме да прочетете, ако сте ги пропуснали:

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Полезна прочистваща диета, която продължава 25 дни и е на основата на лук и лимони. Статията за пети пореден месец е най-четеното в сайта за красота и здраве Zdraven.bg. Статията към момента продължава да е най-четената за 2013 година и е в топ 10 на най-четеното за всички времена, както и №1 най-харесвана и коментирана статия във Facebook с над 9500 харесвания и споделяния.

2. Измериха средната дължина на пенис в ерекция
метър


Изследователи определиха средната дължина на пенис в ерекция след мащабно проучване в САЩ. Дължините на участниците варирали от 4 до 26 сантиметра.

3. ЧПВ се свързва на рак на гърлото, ануса и устата
ЧПВ
ЧПВ се свързва с една трета от случаите на рак на гърлото, както и с рак на ануса и рак на устата, показват резултатите от изследванията на британски учени. Наличието на антитела означава, че човешкият папилома вирус е преодолял тази защита и е предизвикал ракови изменения в клетките.

4. Лесен начин за придържане към диета
метър
Ето няколко полезни и лесни съвети как да се придържаме към здравословна диета.

5. Диета с дишане
метър
Нова успешна диета с дишане, която сваля 10 кг за 10 седмици, вече е хит в Япония.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; метър: Afonso Lima; ЧПВ: Ed Uthman; портокал с шоколад: Manop; дишане: Casey Muir-Taylor

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 19 300 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 3100 плюса): Красота и здраве