Най-четеното в Zdraven.bg през април 2010 година

През април 2010 г. в България нов министър на ГЕРБ оглави министерството на здравеопазването – Анна-Мария Борисова, РИОКОЗ София обяви, че не е открило нитрати в зеленчуците при проверките от началото на годината, Асоциацията на млекопреработвателите разкри, че пазарът ни е залят от фалшиво кисело мляко, а учените ни зарадваха с новината, че шоколадът и бананите най ни помогат срещу пролетната умора.

През април 2010 г. блогът за полезни здравни новини и съвети zdraven.bg е прочетен над 88 000 пъти от над 38 хиляди читатели, феновете му във Facebook вече са над 6100. Нека всички да сте живи и здрави!

Ето месечната класация за най-четеното:

1. Лимон за прочистване на организма
Световноизвестни специалисти по храненето признаха лимона за най-доброто очистващо средство. Затова цитрусовият плод се включва в диетите за извеждане на шлаките от организма и за отслабване.

2. Миризми, от които се пълнее
пица на пещ


Съществуват миризми, които само като ги надушим, започваме да пълнеем. Като тази от гореща пица (нямаме предвид пицата на Дянков).

3. Съвети за предпазване от високи дози нитрати в зеленчуците
зеленчуци
Полезни съвети как да се предпазим от високи дози нитрати в зеленчуците.

4. Coca Cola вреди на спермата
Coca-Cola
Датски учени констатираха, че мъжете, които пият по четвърт бутилка или повече Coca Cola всеки ден, вредят на спермата си.

5. Ощетяват ни с 1 ден болнични
стетоскоп
Антикризисна мярка на правителството на ГЕРБ, която ощетява всички българи, които си плащат здравните осигуровки.

Ако този сайт ви харесва, можете и вие да станете фен тук: www.Facebook.com/Zdraven.bg.

Снимки: sxc.hu