Най-четеното в Zdraven.bg през април 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през април 2013 година.

В топлия месец април, характерен с Великденските пости, сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше прочетен над 63 хиляди пъти от над 28 500 читатели. Здравните феновете страницата ни във Facebook www.facebook.com/Zdraven.bg вече са над 17 940. Очакваме и Вас! 🙂

Ето петте статии, които предизвикаха най-голям читателски интерес през април 2013 г.:

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Здравословната тибетска диета, която помага за прочистване на кръвта от токсините и предпазва от мозъчен удар и инфаркт, протича 25 дни и е на основата на лимон и лук. Тази диета е харесана от над 1300 читатели, която я поставя в топ 5 сред най-харесваното на всички времена.

2. Храни, които съкращават живота
сандвич


Британски диетолози обявиха списък с храни, която прекомерна консумация съкращава живота и сред тях са бял хляб и червено месо.

3. Забавни реклами на бира
бира
Специална селекция от екипа на Zdraven.bg с над половин дузина смешни и забавни реклами на бира, представени за добро настроение.

4. Модерният спорт Кangoo Jumps
Kangoo Jumps
Кangoo Jumps е нова фитнес мания, която вече завладя света, а сега нахлува с огромен скок и сред българите. Ето и предимствата на Кangoo Jumps за всеки, който практикува тези спортни упражнения.

5. Белтък от яйце сваля кръвното налягане
белтък
Яйчният белтък може да помогне в борбата срещу хипертонията, установиха учени от Китай.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; сандвич: Kirti Poddar; бира: Jim Sher; Kangoo Jumps: Zdraven.bg; белтък: Jan Kratailova

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 17 940 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 200 последователи): Красота и здраве