>

Най-четеното в Zdraven.bg през април 2016 година

парк

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през април 2016 г.

През април 2016 г. сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 53 хиляди читатели и прочетен над 135 хиляди пъти.

Официалната ни страница във Фейсбук facebook.com/Zdraven.bg достигна над 113 хиляди почитатели, към които и вие може да се присъедините.

Последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 770 души, към които може да се включите и вие. Можете да гледате и нашите красиви снимки в Pinterest, където имаме над 110 последователи в Pinterest.com/zdraven.

Ето и класацията на петте най-четени публикации през април 2016 г., които, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и вече оценени от читателите:

1. Ретрограден Марс през 2016 година

Марс


На 17 април Марс пое ретрограден курс. Какво да правим, когато Марс е ретрограден и за какво да се притесняваме? Ето важни полезни съвети.

2. Български лекари откриха ново мозъчно заболяване

мозък
Eкспертен екип от УМБАЛ Александровска в София откри рядко генетично заболяване, близко до болестта на Алцхаймер.

3. Колбасите и червеното месо убиват бедните

колбаси
Световната Здравна Организация предупреди по-рано, че преработеното месо е канцерогенно, но тези дни британски учените публикуваха изследване, че именно консумацията на колбаси и червено месо буквално убива бедните и съкръщава с десетилетия продължителността им на живот спрямо тези, които не ги ядат. Макар проучването да е направено в Шотландия, Zdraven.bg смята, че може да се отнесат изводите му и към България.

4. Дълголетието в Япония се дължи на балансирана диета

японско ястие
Друго дългогодишно проучване, направено в другия край на света – Япония, пък доказа, че дълголетието там се дължи именно на здравословно и балансирано хранене.

5. Храни без срок на годност

кухня
Има храни без срок годност, направо вечни. Кои са те?

Снимки: парк: Дони Фан; Марс: НАСА; мозък: : Proxy Design; колбаси: Юлиана Николова; японско ястие: Хсуануа Цаи; кухня: Стив Ларкин

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 113 100 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 770 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (115 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве

в YouTube (над 75 абонати): Красота и здраве