Най-четеното в Zdraven.bg през декември 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през декември 2013 година.

Изпратихме 2013 година, посрещнахме Новата 2014 Година! Нека бъде изпълнена с успехи, усмивки, здраве, любов и късмет за всички!

През декември 2013 г. сайтът за здраве, красота и настроение Zdraven.bg беше прочетен над 45 хиляди пъти от над 18 хиляди читатели. Здравните ни фенове във Facebook вече са над 20 500, към които и Вие може да се присъедините на www.facebook.com/Zdraven.bg.

Ето топ 5 с най-четеното в Zdraven.bg през декември 2013 година:

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Тази диета помага за прочистване на кръвта от токсините и предпазва от мозъчен удар и инфаркт. Действа като превантивна мярка срещу много видове рак и засилва имунната система на човека.
Тази статия вече девети месец е най-четеното в сайта за красота и здраве Zdraven.bg и оглавява годишните класации за най-четеното в Zdraven.bg за 2013 г., най-популярните здравни статии във Facebook за 2013 г. и най-четеното от здравните фенове във Facebook за 2013 година.

2. Вода в пластмасова бутилка има над 24 500 химикала
вода


Германски изследователи са открили близо 25 000 химикала в една пластмасова бутилка с вода, някои от които действат като мощни медикаменти в тялото ни.

3. Симптоми на инфаркт се усещат месец по-рано
гръден кош
Половината от пациентите с претърпян инфаркт усещат ранни признаци преди сърцето да спре, предупредиха американски кардиолози.

4. Ядки за дълголетие
ядки
Най-очевидната полза от ежедневното приемане на ядки е намаляването на смъртността от сърдечно-съдови заболявания с 29%, както и с 11% на смъртността от рак.

5. Медена диета
мед
Вкусната медена диета е изключително проста. Може да се преборим с някои от излишните килограми, като хапваме по лъжица мед преди сън, твърдят учени.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; бутилка: Till Achinger; гръден кош: Rennett Stowe; ядки: Steve Parker; мед: Siona Karen

Вие можете да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 20 500 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 4200 плюса): Красота и здраве

loading...