Най-четеното в Zdraven.bg през май 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през май 2013 година.

През месец май 2013 година се проведоха предсрочните парламентарни избори и в края на месеца сме с нов здравен министър.

През май 2013 г. сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg е прочетен над 77 500 пъти от над 37 500 читатели, а здравните фенове във Facebook вече наброяват на 18 370. Вие също можете да се присъедините към страницата ни www.facebook.com/Zdraven.bg.

Ето и петте статии от здравния сайт Zdraven.bg, които оглавяват класацията за топ 5 на най-четеното през май 2013 г. и които не трябва да пропускате:

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Тази прочистваща диета е на основата на лук и лимони и продължава 25 дни. Статията към момента е най-четената за 2013 година, беше №1 и през април 2013 г, също вече е в топ 20 на най-четеното за всички времена, както и №1 най-харесвана и коментирана статия във Facebook с над 5800 харесвания.

2. Мария Шарапова по бански за сп. Esquire
Мария Шарапова


Тенис звездата Мария Шарапова, любима на Григор Димитров, в стилна фото сесия по бански, от която можете да разгледате избрани кадри в статията.

3. Българите в чужбина се освобождават от здравни вноски
НАП
За да бъдат освободени от здравноосигурителни вноски обаче, те трябва да отговарят на няколко условия – да са български граждани, както и да са били в чужбина най-малко 183 дни през една календарна година. Всички важни подробности вижте в статията!

4. Гинко билоба увеличава риска от рак
гинко билоба
Растението, известно като гинко билоба, е много опасно за здравето, предупредиха специалисти по токсикология от САЩ. Подробностите прочетете в статията!

5. Още за полезното кафе
кафе
Ползите от напитката кафе са многобройни: удължава живота, помага за отслабване, използва се като превантивна мярка срещу рак и диабет. Ново изследване обаче разкрива още няколко предимства на кофеиновата напитка. В статията са посочени кои.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; Шарапова: www.facebook.com/Sharapova; НАП: Zdraven.bg; гинко билоба: Andreas; кафе: Leszek Soltys

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 18 370 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 225 последователи): Красота и здраве

loading...