Най-четеното в Zdraven.bg през май 2016 година

цветя

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през месец май 2016 г.

През изпълнения с празници и почивки месец май 2016 г. сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 49 хиляди читатели и прочетен над 121 хиляди пъти.

Официалната ни страница във Фейсбук facebook.com/Zdraven.bg достигна над 117 хиляди почитатели, към които и вие може да се присъедините.

Последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 770 души, към които може да се включите и вие. Можете да гледате и нашите красиви снимки в Pinterest, където имаме над 110 последователи в Pinterest.com/zdraven.

Ето и класацията на петте най-четени публикации през април 2016 г., които, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и вече оценени от читателите:

1. Как да се отървем от нитратите в салатата?

салата


Изключително полезни съвети как да се отървем от нитратите в салатата, препоръчани от известния диетолог проф. д-р Донка Байкова.

2. Стави не се тренират

бягане
Човешката става не се тренира, заради което не може да се каже, че спортът се отразява благоприятно на ставите. Ето какво още разкрива един от най-добрите ортопеди в България доц. Антони Георгиев.

3. Как да се отървем от нитратите в салатата?

умора
Изключително полезни съвети как да се отървем от нитратите в салатата, препоръчани от известния диетолог проф. д-р Донка Байкова.

4. Фалшивото сирене в българските магазини

сирене
Проверките разкриват, че българския пазар е залят с фалшиво сирене. Българската агенция по безопасност на храните укрива имената на заловените фирми, но асоциацията Активни потребители обяви резултатите от собствени тестове на качеството на бялото сирене, оказало се пълно с примеси.

5. Колко захар съдържат плодовете?

плодове
Любопитна класация на съдържането на захар в най-често консумираните плодове както и основните им здравни ползи.

Снимки: градина: Катрин Йенгър; салата: yosoynuts; бягане: Крис Хънкелер; жена: а: Денис Бреке; сирене: Клеархос Капоутсис;

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 117 000 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 790 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (115 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве

в YouTube (над 75 абонати): Красота и здраве