Най-четеното в Zdraven.bg през март 2016 година


цветя

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през март 2016 г.

Сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 68 хиляди читатели и прочетен над 168 хиляди пъти през женкия месец на 2016-та.

През март 2016 г. официалната ни страница във Фейсбук facebook.com/Zdraven.bg достигна над 109 хиляди почитатели, към които и вие може да се присъедините.

Последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 760 души, към които може да се включите и вие. Можете да гледате и нашите красиви снимки в Pinterest, където имаме над 100 последователи в Pinterest.com/zdraven.

Ето и класацията на петте най-четени публикации през март 2016 г., които, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и вече оценени от читателите:

1. Нискокалорична диета лекува диабет

салата


Диабетът може да бъде излекуван с нискокалорична диета, а ядките и растителните мазнини помагат да се забави развитието на заболяването.

2. Рецепта за красота на Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс
Британската актриса Катрин Зита-Джоунс смята, че най-важното нещо за добрия външен вид е овлажняването на кожата, а най-добрият тонус – щастието.

3. Най-честите грешки след тренировка

след спорт
Диабетът може да бъде излекуван с нискокалорична диета, а ядките и растителните мазнини помагат да се забави развитието на заболяването.

4. Нискокалорична диета лекува диабет

сирене
Над 60% от сиренето в българските магазини не е истинско, твърдят родните млекопреработватели, а миминистърът на земеделието и храните Десислава Танева обяви, че то се прави от вносни млека.

5. Най-популярните сосове в света

сос
Кои са най-известните сосове в световната кулинария?

Снимки: цветя: Юлиана Николова; салата: Деб Нистром; Катрин Зита-Джоунс: Дейвид Шенкбон; след спорт: Ърл МакДжихи; сирене: Stacy; сос: Лучия Санчес

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 109 000 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 760 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (110 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 75 абонати):

loading...