Най-четеното в Zdraven.bg през ноември 2009 година


Късният есенен месец ноември бе белязан през 2009-та с бум и край на грипната епидемия в България, излишен страх от свинския грип, за който в последствие здравният министър Божидар Нанев заяви, че вече сме имунизирани от втора вълна; с новите, красиви бижута на Алиша Кийс. Нарекоха също Риана за Жена на годината, а Ани Ленъкс беше избрана за Жена на мира, докато учените обявиха някои нови здравословни открития като шокиращото, че алкохолът предпазва сърцето на мъжа, а пък през това време Zdraven.bg стана сред най-четените здравни сайтове.

Сайтът за красота и здраве през ноември 2009 г. беше посетен от над 45 хиляди уникални читатели (със 17% повече от октомври) и прочетен над 136 хиляди пъти (над 33% повече спрямо октомври).

Zdraven.bg има собствена фен страница във Facebook www.facebook.com/Zdraven.bg с до момента над 650 почитатели, към които можете да се присъедините и вие.

Ето и петте най-четени ноемврийски статии:

1. Природни продукти за напукани устни
Полезен списък с природни продукти, които помагат при напукани устни.

2. Свинският грип по-често лови младите, но е по-опасен за възрастните
термометър


Изследване, извършено от мексикански специалисти, установи, че младите хора по-често се заразяват със свински грип, но че възрастните по-често умират в случай на заразяване.

3. Образът на любимия намалява болката при жените
лица
Държането на ръката на любимия или дори само гледането на обща снимка смекчава реакцията на жените при физическа болка, установили учени.

4. Разделна диета за отслабване
диета
Продължителността на тази диета, споделена от почитател на zdraven.bg, е 90 дни и може да се отслабне от 18 до 25 кг.

5. Унищожиха ректален тумор с ултразвук
операция
Британски специалисти са унищожили успешно част от ректалния тумор на пациент с помощта на ултразвук.

Снимки: sxc.hu

loading...