Най-четеното в Zdraven.bg през ноември 2015 година

есен в гората

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през ноември 2015 г.

През истински есенния месец ноември на 2015 година сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 110 хиляди читатели и прочетен над 246 хиляди пъти.

Здравните ни фенове във Facebook вече са над 90 300 и вие също може да се присъедините към групата ни facebook.com/Zdraven.bg, а последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 710 души, към които може да се включите и вие. Можете да гледате и нашите красиви снимки в Pinterest, където имаме над 100 последователи в Pinterest.com/zdraven.

Ако обичате хубавата музика и доброто настроение, можете да следвате нашия канал Красота и здраве в YouTube заедно с още над 70 абонати, където представяме изключително забавни и приятни селекции от видео клипове.

Ето и класацията топ 5 на най-четеното през ноември 2015 г., които статии, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и оценени от читателите вече:

1. Препечените филийки са канцерогенни

препечени филийки


Препичането на храни като филии хляб и картофи увеличава рязко съдържанието на канцерогенен химикал в тях, предупреждават британските здравни власти. Защо?

2. Най-горчивите здравословни храни

горчив пъпеш
Горчивите храни насърчават естественото прочистване на организма и засилват метаболизма. Кои от тях са най-здравословни?

3. Облеклото пълно с токсини

дрехи
Стотици химикали по дрехите въобще не са посочени от производителите. Някои от тях са предполагаеми или доказани канцерогени, други са токсични във вода.

4. Естествени източници на цинк

стриди
Полезен списък с най-богатите естествени източници на цинк.

5. Милиарди страдат от херпес

херпес
Над половината от населението на света под 50-годишна възраст е носител на силно заразния вирус херпес тип 1.

Снимки: гора: Венцеслав Петков; препечени филии: sheeppurple; горчив пъпеш: Алекс Поповкин; дрехи: Крис Уйу; стриди: Тоукоу Соусуи; херпес: Леонардо Дасилва

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 90 300 фена): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 710 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (над 105 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 70 абонати): Красота и здраве