Най-четеното в Zdraven.bg през октомври 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през октомври 2013 година.

През месец октомври на 2013 г., през който времето беше ту необичайно топло, ту изключително дъждовно, сайтът за красота, здраве и добро настроение Zdraven.bg е прочетен над 70 000 пъти от 38 000 читатели.

През октомври здравните ни фенове във Facebook вече надхвърлиха 20 хиляди души и в края на месеца наброяват над 20 100. Вие също можете да се присъедините към страницата ни www.facebook.com/Zdraven.bg.

Предлагаме на вашето внимание петте статии в Zdraven.bg, предизвикали най-голям интерес у читателите през октомври 2013 г., които, ако вие сте пропуснали, непременно ги прочетете.

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Тази прочистваща диета е подходяща за всеки сезон. Тя продължава 25 дни и е на основата на лук и лимони. Статията вече седми месец е най-четеното в сайта за красота и здраве Zdraven.bg и е №1 най-харесвана и коментирана статия във Facebook с над 10 980 харесвания и споделяния.

2. Как остарява мъжкият пенис
мъж


Медиците смятат, че мъжете често не са подготвени към промените, които настъпват с възрастта, свързани с техния пенис. Научете как се променя той с годините.

3. Оптималната възраст за раждане
бременна
Често жените отлагат забременяването заради кариерата и недостатъчните финансови възможности. Британски експерт определи оптималната възраст за раждане на дете.

4. Маска с аспирин срещу акне и пъпки
аспирин
Аспиринът по-често се използва за лечение на главоболие, но очевидно работи добре и срещу акне. Експерт доказа, че таблетките, съдържащи салицилова киселина, намаляват подутината, отпушва порите и омекотява кожата, намалявайки люпенето й. Ето две разкрасителни рецепти!

5. Витамини за есента
мента
Витамините винаги имат важна роля в нашия живот, особено през есента, когато трябва да укрепим имунитета. Организма ни има непрекъсната нужда от витамини, но нуждите му се променят през различните сезони. Ето кои витамини подсилват най-добре имунната система през есента и къде се съдържат в естествен вид.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; мъж: Enrique Lin; бременна: Raju Jasai; аспирин: looseid; : мента: Darya Pino

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 20 120 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 3880 плюса): Красота и здраве