Най-четеното в Zdraven.bg през октомври 2015 година

катеричка

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през октомври 2015 г.

През месеца на местните избори 2015, в който здравният министър д-р Москов обяви, че ще пуска в аптека и болница само срещу пръстов отпечатък и се закани да вдигне цените на вредните стоки, сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 92 хиляди читатели и прочетен над 200 хиляди пъти.

Здравните ни фенове във Facebook вече са над 85 хиляди и Вие също може да се присъедините към групата ни facebook.com/Zdraven.bg, а последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 700 души, към които може да се включите и вие.

Можете да гледате и нашите красиви снимки в Pinterest, където имаме над 100 последователи в Pinterest.com/zdraven. Ако обичате хубавата музика и доброто настроение, можете да следвате нашия канал Красота и здраве в YouTube, където представяме изключително забавни и приятни селекции от видео клипове.

Ето и класацията топ 5 на най-четеното през октомври 2015 г., които статии, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и оценени от читателите вече:

1. СЗО: Преработеното месо причинява рак

преработено месо


Шокиращо за цял свят Световната Здравна Организация предупреди, че яденето на всякакво преработено месо, като колбаси, филета, наденици и подобни, независимо от вида месо, води до рак.

2. Защо пушачи имат здрави бели дробове?

цигара
Британски учени разгадаха мистерията, защо някои заклети пушачи остават с чисти бели дробове.

3. Суперхрани срещу рак, Алцхаймер и Паркинсон

грах и царевица
Учени установиха четири суперхрани, съдържащи съединението спермидин, което пречи на остаряването, усилва имунитета и бори развитието на рак, Алцхаймер и Паркинсон. Кои са те?

4. Най-добрите чайове за отслабване

чай
Представяме кой чай е най-полезен за отслабване.

5. Градове зодия Везни

Hundertwasserhaus
Представяме списък с градове, които са под влиянието на зодия Везни. Те са подходящи за живот или екскурзия на представителите на зодия Везни, Водолей, Близнаци, Стрелец и Лъв.

Снимки: катеричка и преработено месо: Юлиана Николова; цигара: Андрей Володов; чай: cozgrl05; грах и царевица: qilin; Hundertwasserhaus във Виена: Рок Ходей

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 85 400 фена): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 700 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (над 100 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 65 абонати): Красота и здраве