Най-четеното в Zdraven.bg през септември 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през септември 2013 година.

През лятно-есенния месец септември на 2013 г., изпълнен с национални празници, сайтът за красота, здраве и добро настроение Zdraven.bg е прочетен над 53 000 пъти от над 25 000 читатели. Здравните ни фенове във Facebook вече надвишават 19 850, а вие също можете да се присъедините към страницата ни www.facebook.com/Zdraven.bg.

Предлагаме на вашето внимание петте най-четени статии в Zdraven.bg за септември 2013 г., които, ако сте пропуснали, непременно прочетете.

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Полезна прочистваща диета е подходяща за всеки сезон. Тя продължава 25 дни и е на основата на лук и лимони. Статията вече половин година е най-четеното в сайта за красота и здраве Zdraven.bg и е №1 най-харесвана и коментирана статия във Facebook с над 9580 харесвания и споделяния.

2. Полезното индийско орехче
индийско орехче


Подправката индийско орехче е богато на витамини, цинк, калий, натрий, йод, желязо и фосфор и подобрява концентрацията на мозъка.

3. Защо мъже оперират своя пенис
мъж
Някои мъже оперират своя пенис. Хирургическата интервенция се нарича пенопластика и на нея се подлагат най-често мъже на възраст между 30 и 50 години. Защо?

4. Революционно ново лекарство срещу рак
рак
Австралийски учени са създали принципно ново лекарствено средство, което може да предизвика революция в борбата с раковите заболявания. Никой още не е успявал да създаде подобно лекарство и е в процес на тестове с болни от трудно лечима форма на детски рак.

5. Полезни храни срещу косопад
сьомга с орехи
Редовната консумация на сьомга и орехи намалява досадния косопад, съобщиха учените. Ето още куп полезни храни срещу косопад.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; индийско орехче: Никита Авакумов; мъж: Muscle Dominator; рак: Yale Rosen; сьомга с орехи: jbcurio

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 19 850 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 3700 плюса): Красота и здраве