Най-четеното в Zdraven.bg през юли 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през юли 2013 година.

През юли 2013 г. дългоочакваното лято наистина напомни за себе си с жегите, а сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg е прочетен над 60 000 пъти от 30 000 читатели. Здравните ни фенове във Facebook вече са над 19 060, към които вие също можете да се присъедините към страницата ни www.facebook.com/Zdraven.bg.

Ето петте статии от здравния сайт Zdraven.bg, които оглавяват класацията за най-четеното през юли 2013 г. и които ви съветваме да прочетете, ако сте ги пропуснали:

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Полезна прочистваща диета, която продължава 25 дни и е на основата на лук и лимони. Статията е за четвърти пореден месец е най-четеното в сайта за красота и здраве Zdraven.bg. Статията към момента е най-четената за 2013 година и е в топ 10 на най-четеното за всички времена, както и №1 най-харесвана и коментирана статия във Facebook с над 9160 харесвания и споделяния.

2. Хранене два пъти дневно за отслабване
ястие


Две хранения на ден са по-полезни за отслабване от храненето малко, но често, показва чешко изследване. Защо?

3. Полезни съвети за здравословна скара
скара
Макар използването на скара или барбекю да не е най-полезно, има някои специални техники на приготвяне, които намаляват риска от нездравословните шишчета, които толкова често ядем най-вече през топлия сезон. Ето и полезните съвети.

4. Литър вода на ден за отслабване
вода
По допълнително пиене на вода, литър дневно, преди хранене, може да доведе до отслабване на тялото.

5. Откриват рак с помощта на захар
сладкиш
Учените разработиха техника, с помощта, на която ще идентифицира заболяването, като се наблюдава процеса на усвояване на захар от организма. Злокачествените тумори консумират много повече глюкоза от нормалната тъкан.

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; ястие: испански ресторант Бодега; скара: Chris Eaves; вода: Lefteris Heretakis; сладкиш: egyedg

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 19 060 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 2800 плюса): Красота и здраве

loading...