Най-четеното в Zdraven.bg през юли 2014 година

Представяме най-четеното през юли 2014 г. Ако сте го пропуснали, го прочетете! Бъдете здрави и усмихнати и винаги с добро настроение!

И през втория летен месец на 2014-та продължиха бури и проливни дъждове в България, а Zdraven.bg отстоява своята мисия да информира с най-важното за доброто здраве, красота и настроение.

През юли 2014 г. сайът за красота и здраве беше прочетен над 88 000 пъти от 33 хиляди читатели. Здравните фенове във Facebook вече също са над 35 хиляди и Вие също можете да се присъедините на страницата ни там www.facebook.com/Zdraven.bg.

Ето топ 5 на най-четеното в Zdraven.bg през юли 2014 година:

1. Болестите по мръсното легло
Една пета от хората не сменят чаршафите на леглото в спалнята си дори веднъж месечно. А ето какви болести може да предизвика нечистото легло, изброени от специалистите.

2. Нов вирус в човешките черва
стомах


Открит е нов вирус в човешките черва, който може да оказва влияние върху поведението на някои от най-често срещаните бактерии там, обявиха изследователи. Прочетете подробностите.

3. Плодове и зеленчуци не стигат за отслабване
плодова салата
Тайната на отслабването не е само в похапването на плодове и зеленчуци, твърдят експерти.

4. Морска сол за здраве
морска сол
Включването на натурална морска сол в ежедневното меню помага при много болести, твърдят американски специалисти и изреждат здравните й ползи. За какво помага приемът на морска сол?

5. Холестерин развива рак
мазнина
Високите нива на холестерин в кръвта засилва риска от рак, установиха американски учени.

Снимки: спалня: Karen Rubado; стомах: Tony_B; плодова салата: lisaclarke; морска сол: Happy Krissy; мазнина: xia.aike

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 35 250 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (224 последователи): Красота и здраве