Най-четеното в Zdraven.bg през юни 2012 година

Списък с най-четеното в Zdraven.bg през юни 2012 година.

В горещия летен месец юни на 2012 година сайтът за красота и здраве Zdraven.bg се отдаде на почивка и отпуск.

Заклетите здравни фенове продължиха да се интересуват от полезни новини за красота и здраве  и над 26 000 читателя ги прочетоха 53 000 пъти общи. Затова предлагаме класация за най-четеното през юни, 2012 г.:

1.Само сайтът на НАП вече показва справка за здравните осигуровки
От 1 февруари 2010 г. всички граждани вече могат да проверяват здравния си статус единствено чрез сайта на НАП, който ту работи, ту не…

2. Диета при високо ниво на триглицериди в кръвта
плодове


Триглицериди са мазнини, които се движат в нашето тяло чрез кръвообращението. Известни са като лош холестерол. В статията са посочени кавакво е най-подходящо да се консумира при високо ниво на триглицериди в кръвта и какво не.

3. Храни, които не подозираме колко са полезни
мед
Списък с изключително полезни храни, които подценяваме.

4. Разделна диета за отслабване
диета
Всичко за разделния режим на хранене.

5. Къде се издава Европейска здравноосигурителна карта ЕЗОК
Според промените в Закона за здравното осигуряване Европейската здравноосигурителна карта ЕЗОК е задължителна при напускане на България от 1. април 2010. Тя се издава безплатно и важи за срок от една година само.
Необходима е, когато планираме посещение на страна от Европейския Съюз, Европейската Икономическа Зона или Швейцария. Ето пълен списък с местата за издаването й в България с адреси, телефони и работно време.

Снимки: sxc.hu; НАП; ЕЗОК; мед: Vibrant Spirit

Можете и вие да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове във Facebook (над 15 440 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg

loading...