Най-четеното в Zdraven.bg през юни 2013 година

Ето най-четеното в Zdraven.bg през юни 2013 година.

През месец юни 2013 година имаме нов здравен министър, нетипична метеорологична прогноза и горещи времена и нрави.

През юни 2013 г. сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg е прочетен над 70 000 пъти от над 33 500 читатели, а здравните фенове във Facebook вече наброяват над 18 700. Вие също можете да се присъедините към страницата ни www.facebook.com/Zdraven.bg.

Ето и петте статии от здравния сайт Zdraven.bg, които оглавяват класацията за най-четеното през юни 2013 г. и които също трябва да прочетете, ако сте ги пропуснали:

1. Тибетска диета за прочистване на кръвта
Тази прочистваща диета, която продължава 25 дни и е на основата на лук и лимони, за трети пореден месец е най-четеното в сайта за красота и здраве Zdraven.bg. Статията към момента е най-четената за 2013 година, вече е в топ 15 на най-четеното за всички времена, както и №1 най-харесвана и коментирана статия във Facebook с над 7600 харесвания и споделяния.

2. 4 здравословни навика за дълголетие
средиземноморско


Четири здравословни навика предпазват от сърдечно заболяване и носят дълголетие, установиха американски учени. Кои са те? – прочетете в статията!

3. Скандинавска диета по-здравословна от средиземноморска
сьомга
В продължение на много години полезната средиземноморска диета, богата на зеленчуци и зехтин, се считаше за ключ към здраве и дълголетие, но според ново изследване кухнята на скандинавските страни е много по-полезна алтернатива. На какво се държи този извод?

4. Позите по време на сън и здравето
спане
Позите по време на сън влияят върху здравето на човек. Прочетете няколко полезни съвета!

5. Смартфон уврежда кожа, зрение и сън
смартфон
Смартфон уврежда кожата, зрението и съня, твърдят учените. Прочетете защо е така!

Снимки: лимони и лук: Anika Malone; скандинавски храни: ~W~; сьомга: Father.Jack; сън: Justin Snow; смартфон: Cheon Fong Liew

Вие може да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 18 700 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 235 последователи): Красота и здраве