Най-четеното в Zdraven.bg през юни 2015 година


цветя

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през юни 2015 г.

През първия летен месец на 2015 година сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 133 хиляди читатели и прочетен 300 хиляди пъти.

Здравните ни фенове във Facebook вече са почти 70 000 и Вие също може да се присъедините към групата ни facebook.com/Zdraven.bg, а последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 590 души, към които може да се включите и Вие. Ако обичате хубавата музика и доброто настроение, можете да следвате нашия канал Красота и здраве в YouTube, където представяме изключително забавни и приятни селекции от видео клипове.

Ето и класацията топ 5 на най-четеното през юни 2015 г., които статии, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и оценени от читателите вече:

1. Помията в българското мляко
кисело мляко


В почти всички продавани в България мляко и млечни продукти има съставки, които вредят на здравето, вместо да носят ползи от тях. Какви?

2. С какво ни тровят в българските магазини?
хипермаркет
Сензационно разследване разкрива кои храни тайно ни разболяват от рак и крият опасни химикали.

3. Естествени източници на желязо
билки
Полезен списък на естествени източници с високо съдържание на желязо, който елемент спомага за транспортирането на кислорода и растежа на клетките.

4. Какви безплатни профилактични прегледи се полагат в България?
лекар
Ето какви безплатни профилактични прегледи се полагат на здравноосигурените българи.

5. Защо рано сутрин не е време за кафе?
кафе
Макар любителите на кафе да започват първата чашка още от ранно ставане, учените предупреждават, че това не е най-доброто време за кафе. Защо?

Снимки: цветя: Юлиана Николова; кисело мляко: notahipster; хипермаркет: Sharon & Nikki McCutcheon; билки: Франклин Хейен; доктор: Vic; кафе: Карстен Планц

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 69 500 фена): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (620 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (98 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (43 абонати):