Най-четеното в Zdraven.bg през януари 2014 година

Представяме най-четеното в Zdraven.bg през януари 2014 година.

През първия месец на 2014 година сайтът за здраве, красота и настроение Zdraven.bg беше прочетен над 50 000 пъти от над 23 000 читатели.

Здравните фенове във Facebook вече са над 20 660, към които и вие можете да се присйедините на страницата ни там www.facebook.com/Zdraven.bg.

От средата на януари вече една трета от България е в грипна епидемия. Ето и петте най-четени статии през януари 2014 г.:

1. Съвети при избор на добро кисело мляко
Киселото мляко се смята за една от храните с най-голяма хранителна стойност и с големи ползи за здравето. Тази полезна храна обаче лесно може да се превърне в нездравословно закуска. Ето няколко изключително полезни съвета при избор на добро кисело мляко.

2. Храни, от които се слабее
нар


Пет храни, които най-здраво топят калориите ни при консумацията им, и затова ги избирайте при диета за отслабване! Сред тях е и плодът нар.

3. Плодове срещу грип
грейпфрут
В сезона на грипа нека всеки от нас включи в ежедневното си меню тези полезни плодове, които засилват имунитета и помагат да се справим по-лесно с грипния вирус. Сред тях е и цитруса грейпфрут.

4. Храни за сън
бадеми и чай
Списък с полезни естествени продукти, които могат да осигурят добър сън на всеки.

5. Празнични подправки, които лекуват
анасон и канела
Списък с празнични подправки, които лекуват и нека по-често ги използваме на празнична трапеза! Сред тях са анасон и канела.

Снимки: кисело мляко: Zdraven.bg; нар: pizzodisevo; грейпфрут: Jedidja Vrijman; чай и бадеми: Nathan Cooke; канела: adinsa

Вие можете да се присъедините към читателите ни сред здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 20 660 фена): www.facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (с над 4350 плюса): Красота и здраве