Най-четеното в Zdraven.bg през януари 2016 година

Дания

Представяме класацията с най-четеното в отличения сайт Zdraven.bg през януари 2016 г.

През първия зимен месец на 2016 година сайтът за красота, здраве и настроение Zdraven.bg беше посетен от над 79 хиляди читатели и прочетен над 193 хиляди пъти.

В края на януари, когато отмина влиянието на първия период за 2016 г. на ретрограден Меркурий, здравни фена във Facebook вече са над 99 хиляди, към които и вие също може да се присъедините към групата ни facebook.com/Zdraven.bg.

Последователите на страницата ни в Google+ Красота и здраве са над 740 души, към които може да се включите и вие. Можете да гледате и нашите красиви снимки в Pinterest, където имаме над 100 последователи в Pinterest.com/zdraven.

Ето и класацията топ 5 на най-четеното през януари 2016 г., които статии, ако сте ги пропуснали, ги прочетете също, защото са полезни и вече оценени от читателите:

1. Задължителни безплатни прегледи за рак на матката в България

приседнала жена


От 1 април 2016 г., когато направленията за лекар-специалист се анулират от здравния министър Москов, въвеждат в България безплатни прегледи с цитонамазка за жените срещу рак на маточната шийка.

2. Какво е Зика вирус?

тигров комар
Американски учени предупредиха, че смъртоносният вирус Зика може да се превърне в глобална световна пандемия, след като вирусът достигна и Европа. Какво трябва да знаем за вируса Зика?

3. Дания е най-доброто място за живот за жените

жени в Дания
Дания е най-доброто място за живот за жените, сочи международно изследване по дузина критерии. Къде в класацията е България?

4. Шоколад е по-ефикасен от мед при кашлица

течен шоколад
Приемът на шоколад има по-висок положителен ефект при кашлица, отколкото меда. Защо е така?

5. Очаква се епидемия от Алцхаймер

Алцхаймер
Учени предупреждават за световна епидемия от Алцхаймер до 2050 г.! Защо са толкова мрачни прогнозите?

Ако обичате хубавата музика и доброто настроение, можете да следвате нашия канал Красота и здраве в YouTube заедно с още над 70 абонати, където представяме изключително забавни и приятни селекции от тематични и музикални видео клипове. Най-гледаната ни плейлиста за януари 2016 г. е Световни музикални хитове от зодия Козирог с над 80 видеоклипа с изпълнения на чуждестранни певци, музиканти и творци, родени под знака Козирог:

Снимки: Дания – пейзаж: magnetismus; Дания – жени: Сузане Нилсон; приседнала жена: Emelec Pasion; тигров комар: Министерството на земеделието в САЩ; Алцхаймер: Certo Xornal; течен шоколад: Фредерик Воазон-Демери

Бъдете винаги с актуална информация за здраве, красота и добро настроение и се присъединете към здравните фенове в любимите си социални мрежи:
във Facebook (над 99 000 фенове): facebook.com/Zdraven.bg
в Google+ (над 740 последователи): Красота и здраве

в Pinterest (над 105 последователи): pinterest.com/zdravenКрасота и здраве
в YouTube (над 70 абонати):