Нестандартната комедия Семейни кютеци отупва кината

Fight With My Family

Новата нестандартна комедия Семейни кютеци е за всички, които обичат спорта и усмивките.

Създадена по действителна история, драма-комедията Семейни кютеци разказва как с твърда воля се пробива в кеча.

Семейни кютеци, с оригинално заглавие Fight With My Family, е продукция с комедийно-драматичен характер, вдъхновена от реалните събития в живота на суперзвездата от световния кеч Пейдж.

Във филма зрителите ще видят историята на бившия затворник Рики и неговото необичайно семейство. Успял да влезе в правия път след тъмното му минало, заедно със съпругата си Джулия, дъщеря си Пейдж и сина си Зак изкарват прехраната си, борейки се заедно на малки кеч турнири на местно ниво.

Когато Пейдж и Зак получават уникалната възможност да се явят на прослушване за Световната федерация по кеч, семейството най-сетне вижда, че има шанс най-смелите им мечти да се превърнат в реалност. Пейдж и Зак бързо осъзнават, че за да станат суперзвезди, техният талант и отношенията помежду им ще бъдат поставени на изпитание.

Семейни кютеци е интелигентна и затрогваща комедия, която доказва, че когато става дума за семейството, си струва да се бориш за всичко.

Сценарист и режисьор на Семейни кютеци е Стивън Мърчант (Офисът, Cemetery Junction). Освен като част от актьорския състав на филма, Дуейн Джонсън (Небостъргачът, Бързи и яростни 8) участва в Семейни кютеци и в качеството си на продуцент заедно с Кевин Мишър, Дани Гарсия, Стивън Мърчант и Майкъл Дж. Луиси.

Във филма участват и Флорънс Пю, Лина Хийди, Ник Фрост, Джак Лоудън, Винс Вон и др.

Семейни кютеци отупва кината в България на 1 март 2019 г., разпространяван от Форум Филм България:

loading...