Няколко отлични упражнения за отслабване

Представяме няколко отлични упражнения за отслабване. Опитайте!

Изследователи от университета в Ню Хемпшир в САЩ, твърдят, че с лесно може да се изгарят по 200 калории на ден с помощта на няколко вида физически упражнения. Те също намаляват и стреса, пише actualno.com.

Ци гун: Древнокитайското изкуство за саморегулация, включва в себе си използването на различни дихателни упражнения в комбинация с медитация. Тези упражнения ще са от полза на хората, страдащи от хипертония, да понижат високото артериално налягане.

Спининг: Енергични упражнения на велотренажьора на фона на подходяща музика. Комбинацията зарежда не само с добро настроение и бодрост, но и помага за свалянето на натрупаните килограми около талията.

Аеробика: 45 минути на ден или поне три пъти седмично подобряват емоционалното състояние и топят излишните килограми.

Йога: Заниманията с йога оформят фигурата, успокояват нервната система и подобряват настроението.

Бързо ходене: Ежедневното бързо ходене в продължение на 20 минути ще ви предпази от качването на килограми и ще ви избави от мъчителните диети.

Скачане на въже: С помощта на това физическо натоварване не само ще изгорите натрупаните мазнини, но и ще подобрите състоянието на мускулите и сърдечно-съдовата си система.

Танцуване:
танци


Според експертите, един от най-добрите начини за изгаряне на калории са танците. Час бални танци ще ви лиши от 180-480 калории; балет – 180-300 калории; джайв или суинг – 250-400 калории, а салса – повече от 400 калории.

Снимки: sxc.hu, йога: Ana Flavia

Zdraven.bg представя за доброто настроение на всички специална селекция с песни, в чийто видеоклипове се спортува: