>

Отслабване с билков чай

Възможно ли е да отслабем с чай без да прибягваме до строги диети? ДА!

Чай букет от билки подобрява метаболизма и помага за отслабване. Той се пие без да е необходимо да се спазва конкретна строга диета.

Много хора не обичат диетите, а искат красиво тяло. За повечето диетите са досадни и с непосилен режим. А всеки иска да изглежда добре на плажа или дори в спалнята.

Тези, които са пропуснали навремето да спортуват, нямат волята да започнат тренировки или диета, а са наддали излишни килограми, които им вредят на зравето или поне ги карат да се чувстват некомфортно, има също решение.

Чаят Фигурин и създаден изцяло на билкова основа. Приемането му не е свързано със специален хранителен режим, а топи килограми и ефектът му води до хубава фигура.

Фигурин е природно средство, което помага при проблеми с теглото и нарушен метаболизъм. Той подходящ е за всички възрасти и няма странични ефекти. Билките, които се съдържат в него са повече от дузина – сладък корен, риган, цикория, мента, пчелник, жълта комунига, камшик, майчин лист, жълт кантарион, мащерка, върбинка маточина, коприва, хвощ, хмел, лен, дилянка, мечо грозде, резене, слез, роза, ревен, гръмотрън, зърнастец, глухарче, червена боровинка, царевична коса, кориандър.

Чаят Фигурин топи килограмите като подтиска чувството на глад, подсилва имунната система, помагана стомаха и придава свеж вид на кожата.

Естествено обаче трябва да се замислите и по принцип да промените вредните си хранителни навици като пропускате най-опасните храни за здравето, а е добре и поне малко тренировка за тонус.

Снимка: sxc.hu