Пародия на дуети

Представяме не една уникална пародия, а половин дузина изключително забавни, на популярни хитове дуети от последните години. Развеселете се!

Първата пародия е на дуета на двете дами Шакира и Риана Can’t Remember To Forget You, която покори класацията за най-излъчвани песни в американските денс клубове през април 2014 г., а и върха в българските музикални телевизии. По принцип видеото е изключително предизвикателно и направо си плаче за пародия, а тази е изключително успешна. Ако владеете английски, ще се насладите истински и на комичния текст:

Ако сте пропуснали оригинала:

Втората пародия е на отличеното с Грами 2015 за Най-добро поп изпълнение на дуото A Great Big World и Кристина Агилера за баладата Say Something, която достига до №2 в официалната американска класация за най-популярни песни и чийто ремикс достига пъвото място за най-излъчване песни в американските дискотеки през 2014 г.:

Ето и оригиналът на красивата балада:

Третата пародия е на хита на американската звезда Ариана Гранде и австралийската раперка Иги Азалия Problem. Песента достига до №1 в официалните музикални класация на Великобритания и Ирландия и до №2 в тези на САЩ и Австралия през 2014 г.:

Вижте оригинала:

Четвъртото ни предложение е пародия на хип хоп хита на Джейсън Деруло със Снуп Дог Wiggle, чието видео е сред най-гледаните клипове в YouTube през 2014 г.:

Ето и оригиналното видео:

Петата пародия, с която искаме да Ви развеселим, е на дуета на Бритни Спиърс и рапъра will.i.am Scream & Shout. През 2013 г. песента беше №1 в официалните седмични класации за най-продавани песни на Великобритания, Германия, Франция, Италия и още половин дузина други държави. Познанията Ви по английски и тук ще Ви помогнат да се разсмеете на осмиването на поведението на Бритни вкл. като съдия в американския X-Factor, както и глупавото оригинално видео:

А ето и оригиналът:

Ако искате още смях, вижте и шеста пародия, която Ви предлагаме – на дуета на Бритни (отново :)) и Мадона Me Against The Music, чието видео предизвика голяма полемика през 2003 г. Песента стана световен хит като достигна първото място в официалните седмични класации на Испания, Австралия, до №2 във Великобритания и №1 за най-пускана в американските дискотеки. Пародията е класика и е дело на екипа на телевизионното комедийно шоу Mad TV по американската ефирна телевизия FOX:

Припомняме и оригиналното видео:

Снимка: J Aaron Farr