Предлагат сладолед от марихуана


зелен сладолед

Сладолед от канабис стана хит на хърватското крайбрежие.

Сладкарница в хърватския пристанищен град Пула, известен също като крайбрежен курорт, предлага сладолед с вкус на канабис.

Всеки, който е опитал сладоледа от марихуана, казва, че се чувства в прекрасно настроение.

След като сме опитали сладоледа от канабис не спираме да се смеем. Наистина е много добър. Вкусът е необикновен, усеща се вкус и от различни ядки. Със сигурност отново ще опитам от този сладолед, ако това наистина подобрява настроението ми. Туристите винаги се нуждаят от нещо по-различно, ново и хубаво, споделя 42-годишната Ингрид Фацкович, която прекарва почивката си в Пула, Хърватска.

В сладкарницата, освен сладолед с вкус на канабис предлагат още двадесетина вкусове. Туристите обаче винаги първо посягат към зеления специалитет.

В началото, когато туристите прочетат надписа, струва им се странно, но когато видят, че няма THC и че е изработен 70% от брашно от канабис, склони са да опитат. Веднага след това искат още един. Не виждам нищо необикновено, освен че гостите са малко по-усмихнати след консумацията на сладоледа, разказва собственичката на сладкарницата, цитирана от агенция БГНЕС. Тя уточнява, че сладоледът се прави един път на ден и се продава, както казва тя, за нула време.

Снимка: stu_spivack

loading...