Преслава роди първото си дете

Преслава

Преслава стана майка.

Поп фолк певицата Преслава роди първото си дете.

Това съобщи самата Преслава в своя популярен профил в Instagram – preslava_official, след това и на официалната си страница във Facebook – facebook.com/PreslavaTV. Тя сподели нежен кадър на малко бебешко краче, към който написа коментар: Добре дошла на нашата Малечка-Палечка! Звездата и любимият й Павел Лазаров станаха родители на момиченце.

Преслава оповести бременността си през пролетта на 2018 г., а скоро след това поп фолк звездата прекрати участията си по заведения и се отдаде на приятни пътешествия и време за любимите си хора, като не пропусна да държи приятелите и феновете си в течение къде се подвизава. Преслава криеше връзката си с бившия на Златка Райкова – бизнесмена Павел Лазаров, докато не го представи публично през октомври 2017 г.

Преслава е поп-фолк кралицата на Instagram в България с феноменалната за страната ни бройка последователи – над триста хиляди! Тя редовно публикава свои снимки в Instagram – както от концерти, участия и фотосесии, така и много лични снимки. Преслава е сред десетте най-известни българи както в Instagram, така и във Facebook, където има над 650 хиляди фена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preslava (@preslava__) on

Преслава е едно от най-ярките и знакови имена на българската музика през последното десетилетие. Родена като Петя Иванова на 26 юни 1984 г. в Добрич, тя е завършила фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка. Преслава е откритие на Милко Калайджиев, който я кани да пее с неговия оркестър в заведенията по Черноморието през лятото на 2003 г. През 2004 г. подписва договор с музикална компания Пайнер и оттогава е носител на куп поп фолк награди, вкл. Песен на годината през 2006 г.

За първи път Преслава се показа бременна в цял ръст едва на 8 август 2018 г. на снимка, направена в София:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preslava (@preslava__) on

Ето снимка на щасливо бременната Преслава с нейния любим мъж, публикувана на 5 юни 2018 г. с посланието – Нарисувай си Рая и влез в него!:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preslava (@preslava__) on