Риана издаде автобиография

книга на Риана

Световноизвестната R&B певица Риана издаде илюстрована със снимки автобиография.

Световноизвестната поп и R&B изпълнителка Риана, родена на 20 февруари 1988 г. в Сент Майкъл, Барбадоса, е една от най-добре продаваните певици в света.

Първата си официална автобиография на Риана е на книжния пазар от 24 октомври 2019 г.

Автобиографията е разказана на 504 страници и онагледена с 1050 цветни фотографии.

Публикувана от издателството Phaidon, книгата описва подробно всичко от живота й досега – от детството й в Барбадоса до многото й емблематични световни турнета и всичко това чрез невиждани досега и доста интимни снимки.

Цената на книжното издание на автобиографията на Риана е 120 британски лири. Но за тези, които се чудят как да държат книгата, която тежи почти 7 килограма, се предлагат и три специални лимитирани издания, създадени със сътрудничество на творците The Haas Brothers.

Първото такова се продава с паставка за книги, изобразена със скултура на ръцете й, тежащи общо 12.4 кг, за цена от 140 паунда; луксозно издание с настолна поставка за книги, позлатена с 14-каратово злато, тежащи общо 27 кг на стойност 5175 паунда; и ултра луксозно издание с пиедестал от тигров мрамор с размери малко над метър на метър и тежащи общо 907 кг, който тираж вече е изкупен.

автобиография на Риана


автобиография на Риана
автобиография на Риана

В официалния си профил в Instagram Риана споделя кратко видео с презентация на книгата, която й отнела 5 години труд за издаването й:

За всички почитатели на Риана представяме колекция от нейните №1 хитове, достигнали първото място в официалните класации на САЩ, Великобритания, Германия и Франция:

Риана се нарежда и сред кралици на американските дискотеки със своите 33 хита, достигнали първото място в седмичната класация за най-излъчвани там:

Снимки: therihannabook.com