Риана пуска своя марка марихуана

Риана

Звездата Риана, любимка на милиони по света, пуска собствена марка марихуана.

MaRihanna е името на новата нетрадиционна колекция на Риана, която ще включва различни сортове от растението канабис.

Новата линия се предвижда да излезе на пазара пусната в началото на 2016 година и ще бъде на разположение на жителите на четирите американски щати, в които продажбата на марихуана е легализирана – Аляска, Орегон, Вашингтон и Колорадо.

MaRihanna от Риана е първата в света марка канабис.

Горда съм да бъда пионер, каза певицата по време на изложението Cannabis Cup, което се проведе в Ямайка в средата на ноември 2015 г., цитирана от агенция БГНЕС.

Риана не е единствената знаменитост, която се е замесила в бизнеса с производство на марихуана. Рапърът Снуп Дог наскоро стартира своя собствена марка аксесоари за пушене на марихуана Leafs by Snoop.

Риана се нарежда на трето място с най-много почитатели във Facebook с над 81,5 милиона фена, след Шакира с над 103 милиона и Еминем с над 92 милиона.

В музикалните класации по света Риана има вече цели 13 № 1 хита, достигнали първото място във Франция са девет, във Великобритания – осем, а в Германия – пет. Осмият студиен албум на певицата носи заглавието Anti.

За всичките й фенове и доброто настроение на читателите представяме видео колекция с №1 хитовете на Риана в американските дискотеки:

Снимка: rihannanow.com

loading...