Риана роди момче

Риана бременна

Риана вече има бебе!

Риана и рапърът A$AP Rocky посрещнаха първото си дете, съобщи клюкарското издание „TMZ“, което твърди, че 34-годишната певица от Барбадос е родила момченце на 13 май 2022 г.

Звездата ще трябва да жонглира с много неща сега, когато е майка. Тя има своята певческа кариера, своя линия гримове и своя марка бельо, а през 2019 г. издаде и автобиография.

Риана каза: „Балансът е едно от най-големите ми предизвикателства и винаги е бил. А сега, когато в играта се включва още един човек, това отново променя значението му. Все пак имам бизнеси, които не могат да се управляват сами. Но майка ми се справяше с три деца, без да разполага с толкова средства, колкото аз, така че мога да се справя абсолютно безпроблемно.“

TMZ“ съобщи също, че на 20 май Риана е забелязана на публично място за първи път след раждането, когато излязла от дома си в Западен Холивуд, Лос Анжелис, с бодигард. Риана и нейният любим A$AP Rocky обявиха още през януари, че чакат бебе.

Риана е шестата най-популярна звезда във Facebook с над 102 милиона фена. В официалната класация на САЩ за най-популярни песни Риана пък има цели 14 хита с нейно участие, достигнали първото място, като във Великобритания и във Франция има по 9 №1 хита, а в Германия – пет:

Снимка от фотосесията на бременната Риана за модното списание „Vogue“ от 12 април 2022 г.: facebook.com/rihanna