Риана e Жена на годината 2009 според списание Glamour

Модното лайфстайл списание Glamour обяви Риана за Жена на годината. 21-годишната поп певица е на корицата на декемврийския брой на списанието.

Риана ще получи отличието си Жена на годината на 9 ноември на церемония в Carnegie Hall в Ню Йорк. Миналата година сп. Glamour присъди приза на австралийската поп дива Кайли Миноуг.

В интервю за декемврийския брой на изданието Риана разказва как е преодоляла травмата след побоя на бившия й приятел Крис Браун и отправя послание към младите момичета, станали жертва на насилие. Певицата споделя още, че се е почувствала унизена след публикуването на снимката й от побоя. И въпреки това 21-годишната дама твърди, че е излязла по-силна от всичко това и се е научила да се вслушва във вътрешния си глас.

Сега съм по-силна, по-разумна и по-наясно със себе си. Нямате представа как едно твое решение може да въздейства на хора, които дори не познаваш – феновете. Моята история обиколи целия свят и всички следяха всяка моя стъпка. Положителното е, че другите могат да се поучат от моя опит. Искам да разкажа всичко това на младите жени, защото чувствам, че говоря на техния език с гласа, който те не искат да чуят в себе си. Мога да помогна на тези жени да говорят“, разказва Риана.

Снимка: skins.be