Роби Уилямс без мобилен телефон от над десетилетие

Роби Уилямс

Певецът и автор на песни Роби Уилямс заяви, че не използва мобилен телефон от много време.

Един от най-успешните британски поп певци с милиони продадени записи обяви, че няма телефон отдавна.

При участие в британското футболно токшоу Back of the Net Роби Уилямс заяви: “Не съм имал мобилен телефон от 2006 г. Винаги ползвам компютър и имам Wi-Fi. Отървах се от телефона, защото не го харесвам”.

Относно социалните мрежи, Роби добави: “Нямам паролата за нищо, в противен случай кариерата ми щеше да приключи … Казвам на няколко души какво да сложат там.”

Това означаве, че Роби никога не е притежавал смартфон, тъй като едва през 2007 г. беше представянето на iPhone.

Роби Уилямсq роден на 13 февруари, 1974 г., в Англия, е бивш член на световно популярната група Take That, която той напуска през 1995 г. и започва солова кариера като изпълнител.

Баща е на три дъщери – Теодора (род. 2012), Чарлтон (род. 2014) и Колет (род. 2018).

Роби Уилямс е достигал 7 пъти №1 в официалната британска класация за най-популярни песни с 9 заглавия, които Zdraven.bg ви представя като плейлист за доброто настроение на всички:

Роби Уилямс не е единствената знаменитост, която се е отказала от смартфоните.

През 2014 г. американската актриса Шайлин Ууди обяви, че вече не ползва мобилен телефон. Германският режисьор Вернер Херцог през 2016 г. сподели, че не обича да е на разположение по 24 часа на ден и знае, че винаги може да бъде проследен от хакери или враждебно правителство.

През 2016 г. Елтън Джон заяви, че няма мобилен телефон вече една година и се оплака от широко разпространената им употреба, като заяви, че преди инсталирането на камера в телефоните “можехте да си позволите да изкрейзате и да се държите изключително неприятно на публично място и никой няма да може да направи снимка – нещо, което правех много пъти! За съжаление всичко е променено с появата на технологиите. Излизането ми навън сега е голямо усилие.”

Снимка: facebook.com/robbiewilliams