Роки отново тренира със сърце на шампион


Creed

В седмата част от поредицата Роки Силвестър Сталоун е мъдрият учитер-треньор на новия шампион Крийд.

Крийд: Сърце на шампион получи първата си награда. Изпълнителят на главната роля Майкъл Б. Джордан взе приза за най-добър актьор от Националното сдружение на кинокритиците в САЩ.

Creed

В кинохита Крийд: Сърце на шампион Джордан се пръвъплъщава в ролята на Адонис Крийд – син на един от най-великите боксьори в киното – Аполо Крийд. Въпреки че не познава баща си, дълбоко в себе си Дони знае, че призванието му е да стане също толков велик боксьор.

Creed

И единственият човек, който може да му помогне е Роки Балбоа. Близо 40 години по-късно Силвестър Сталоун се завръща в една от най-култовите роли на всички времена – шампионът Роки.

Creed

Крийд: Сърце на шампион е седми филм от поредицата за боксьора шампион Роки. В съжетната линия героят Адонис Джонсън (Джордан) никога не е познавал прочутия си баща, световния шампион в тежка категория Аполо Крийд, тъй като той е починал преди раждането му. И все пак няма спор, че боксът е в кръвта му, така че Адонис се отправя към Филаделфия – градът, където се е провел легендарният мач между Аполо Крийд и напорист дебютант на име Роки Балбоа.

Creed

Попаднал в Града на братската обич Адонис издирва Роки (Сталоун) и го моли да стане негов треньор. Въпреки настоятелните си възражения, че завинаги е напуснал бокса, Роки вижда у Адонис силата и решимостта, които е разпознал у Аполо – яростният му съперник, превърнал се в негов най-близък приятел. Роки се съгласява да го поеме и тренира младия боксьор, макар че бившият шампион се сражава с далеч по-смъртоносен противник от всеки друг, когото е срещал на ринга.

Creed

Крийд: Сърце на шампион е кино забавление за всички спортни фенове, особено почитателите на бокса и Силвестър Сталоун.

Крийд: Сърце на шампион е българските киносалони от 1 януари 2016 г., разпространява от Форум Филм:

loading...