Свеж хумор за секс

Ето няколко забавни фрази и прозрения на известни и мъдри хора от шоубизнеса за обичания от всички секс.

Сексът не е същият, когато на жените започне да им харесва, до такъв извод е стигнал американският писател и хуморист Луис Гризард.

Човече, не прави секс! Това води до целувки, а скоро ще трябва и да си говорите, това пък е мнение на сънародника му комик Стив Мартин.

Според гениалния филмов творец Уди Алън да правиш секс е като да играеш карти. Ако нямаш добър партньор, трябва да разчиташ на добра ръка. Мозъкът е вторият ми най-любим орган, добавя той. Алън смята, че любовта е отговорът, но докато я чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси. Той, например, добавя, че е толкова добър любовник, защото много тренира върху себе си, и допълва, че бисексуалността би удвоила шансовете ми да намеря с кого да изляза в събота вечер.

Мадона сподели, че загубата на девствеността ми беше напредък в кариерата.

А на времето актрисата и певица Марлене Дитрих бе заявила, че в Америка сексът е мания, докато другите страни е просто факт.

На свой ред американският актьор Били Кристъл смята, че жените имат нужда от причина, за да правят секс. Мъжете имат нужда от място.

Има много механични устройства, които увеличават сексуалната възбуда, особено при жените. Най-доброто между тях е Mercedes-Benz, това пък е мисъл на американския политически сатирик, журналист и писател Пи Джей О`Рурк.

Сексът е една от деветте причини за прераждането… Останалите осем не са важни, твърди писателят Хенри Милър.

Ако сексът е естествено нещо, защо тогава има толкова много ръководства как да го правим?, пита актрисата Бет Мидлър.

Ако си мислите, че пътя към сърцето на мъжа минава през стомаха му, целите се твърде високо, съвет от популярния през 80-те Анди Гиб от Bee Gees.

Мисля, че мъжете говорят с жените, за да спят с тях, а жените спят с мъжете, за да могат да си говорят с тях, разсъждава писателят Джей МакИнърни.

Сексът е изобретение на много умна венерическа болест, разсъждава страховито кинорежисьорът Дейвид Кронънбърг.

Книгите имат край, половите актове свършват, но стремежът за четене и секс е неизчерпаемо, казва чилийският поет Роберто Боланьо.

Сексът без любов е празна и смешна работа. Впрочем, както и любов без секс, твърди американският писател и журналист – Хънтър С. Томпсън.

Физиката и сексът си приличат: И едно, и другото дават резултат, но нали с тях се занимаваме не заради това, споделя американският физик Ричард. П. Файнман.

За доброто настроение на всички от Zdraven.bg поздравяваме с колекция видеоклипове на песни с думата Секс в заглавие:

Снимка: Lies Thru a Lens