Световна гала премиера на Господарка на злото 2 в снимки

Световната гала премиера на Господарка на злото 2 – грандиозно филмово събитие, облечено в изтънченост и красиво зло.

На 30 септември в Холивуд, Калифорния се случи грандиозното офицално приветствие на една от най-дългоочакваните продукции тази година Господарка на злото 2.

Световната гала премиера на филма се състоя в емблематичния El Capitan Theatre, където стотици фенове и гости имаха възможността да се вдъхновят и да бъдат сред първите, докоснали се до зашеметяваща история.

Продължението на феномена от 2014 година отдавна подсказа, че се разгръща отвъд всички очаквания и ще предложи на зрителите наистина вълнуващо преживяване.

А гала премиерата постави категорични основи за тази заявка, превръщайки се в едно от най-впечатляващите филмови събития за 2019 година.

Приказна атмосфера в духа на Господарка на злото 2 и решена в емблематичните символи на продукцията – такава беше обстановката, в която всички гости се почувстваха още „по-близо“ до магията на филма.

По червения килим минаха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието.


Тя се превъплъщава отново в една от любимите си роли, както сама споделя. В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014 година.


Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет.


Ел Фанинг, която буквално израстна пред очите на зрителите от първия път в ролята на принцеса Аврора до сега, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля, напълно отговаряща на статуса на една благородна особа.


Чиуетел Еджиофор, който идва в Господарка на злото 2, за да напомни на Злодеида, че е време да се погрижи и за своя вид и че не хората са най-важните, зарадва всички фенове с внимание и широка усмивка.


Сред останалите звезди от филма бяха Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Джен Мъри и др. Дизайнерите на костюмите и продукцията Елън Мирожник и Патрик Татопулус, режисьорът Йоахим Рьонинг, певицата Бебе Рекса, която участва в съзадаването на саундтрака на филма, както и много други членове на творческия екип на продукцията минаха по червения килим и заслужено обраха овациите от всички присъстващи.

Специални гости на събитието бяха Хайди Клум, Люк Хемсуърт и семейството му, Оливия Родриго, едни от най-известните drag queens в света – Шангела, Нина Уест и Джинджър Минж и много други.

Дали по същия звезден начин ще блести и новата история в приключенския филм? Дали щастливият край този път няма да струва скъпо? Точно преди Хелоуин ще се потопим в мистериозните мочурища и ще разкрием много тайни заедно в един безобразно магичен свят! Този на Господарка на злото 2, която нахлува безпощадно в кината на 18 октомври 2019 г. на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия, разпространяван от Форум Филм България: