Световното турне на тролчетата започва от април 2020 г

Тролчета

Отправяме се на най-пъстрото и разбиващо приключение с анимационния хит Тролчета: Турнето.

На 17 април 2020 година тръгваме на най-цветното, най-енергичното и най-забавното турне! Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит Тролчета, DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение Тролчета: Турнето.

Новото приключение ще отведе познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар!

Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Така че стягайте багажа, защото ни очаква едно незабравимо и величествено турне.

Ето и специалните постери на Тролчета: Турнето, които ще ни заредят с настроение:
Тролчета: Турнето

Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето
Тролчета: Турнето

Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела.

Очите ви може да не са свикнали с гледката на толкова много цвят и веселие, а ушите ви с толкова разнообразни и колоритни музикални изпълнения! 🙂 Куфеем на Тролчета: Турнето от 17 април в кината в България нa 2D и 3D: