Семейство Адамс се завръща в кината

Семейство Адамас 2

Най-шантавото семейство се завръща в кината за забавление на малки и големи зрители.

„Семейство Адамс 2“ е продължение на хитовата анимация от 2019 година за чудатото семейство, създадено от аниматора Чарлз Адамс през 1938 г., по което е направен и едноименният анимацианен сериал, започнал излъчване от 1964 година. Това е 5-тата кино адаптация със странните герои.

В „Семейство Адамс 2“ Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция.

Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Има ли нещо, което няма да се обърка по време на пътешествието им и ще успеят ли Мортиша и Гомес да възстановят пасивно-агресивните връзки в семейството си, с които толкова се гордеят?

Режисьори на „Семейство Адамс 2“ са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс.
Семейство Адамс 2


Взимаме най-„мизерното“ си настроение и се отправяме на пътешествие със „Семейство Адамс 2“ само в кината от 8 октомври 2021 г.:

Любопитна „българска следа“ около продукцията: В края на 2020 година България получи уникалната възможност да бъде една от само шест избрани държави (наред с Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР), които се включиха в световния конкурс за озвучаване на герой в предстоящото продължение на анимационния хит от 2019 г. „Семейство Адамс“.

А българинът, който спечели правото да запише гласа си в историята, като стане част от „Семейство Адамс 2“ и незабравимата вселена на попкултурния феномен, е Митко Петров – Матео. Той спечелва организаторите със своя вокален диапазон и чудата и шантава артистичност, които са в съзвучие със същността на образите от обичаната от милиони фамилия Адамс.
Матео
Матео е една от изгряващите звезди в българската музика, който е автор на музиката и текстовете на повечето от песните си. През месец май тази година той издава своя първи музикален албум – „Различният“ с 12 авторски композиции, като три от тях имат награди от Българско национално радио. Песента му „Сила“, която се появява след загубата на баща му през декември 2020 г. и е посветена на личните загуби в семейството му, печели сърцата на публиката със силните думи и емоция и достига до 1-во място в класация на The Voice Radio and TV. На 16-ти ноември 2021 г. е официалното представяне на албума и авторската музика на певеца – „Раз/ЛИЧНИЯТ“ с концерт на сцената на Sofia Live Club.
Матео
Матео
Матео
Матео искрено се забавлява по време на озвучаването на репликите, които ще може да чуем в българската версия на „Семейство Адамс 2“ и споделя, че дублирането на филми е другата му голяма мечта и се надява и занапред да има възможност да работи в тази сфера.

Източник и снимки: Форум Филм България