Спорт за зодия Везни

Григор Димитров

Какъв спорт е най-подходящ и какви дисциплини се препоръчват на зодия Везни?

Представители на зодия Везни са загрижени за поддържането на баланс в своя живот. Това желание е изключително силно, когато става въпрос за по-здравословен начин на живот. Везните се стремят да открият най-добрите упражнения и диети, които съчетани, поддържат тялото здраво.

Представители на зодия Везни обожават социалните контакти и компанията и затова е добре да практикуват спортове в група, при които са непрекъснато в движение и забавление като аeробика, зумба или канго джъмпс.

Везните могат да практикуват и безконтактни спортове като тенис на корт или голф, при които дейността е част от екип или по-малка компания, включително гмуркане. За извайване на силно тяло могат да се ориентират към вдигане на тежести, фитнес или пилатес, съветва sunsigns.org.

Везните обичат музиката и танците и ако се запишат на курс по танци, народни, модерни или латино, също много би ги радвала такава инициатива.

Когато Везните са в движение и не се фокусират единствено върху работата си, могат да поддържат постоянен режим на спортните си дейности. Ако тренират в група, със сигурност с радост спазват графика и това категорично се отразява върху самите им постижения, стига да не отделят повечето време в приказки с другите, отколкото за тренировки.

Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с песни, в чиито видеоклипове се спортува като тенис например:

Може да прочетете също:
Спорт за зодия Овен
Спорт за зодия Телец
Спорт за зодия Близнаци
Спорт за зодия Рак
Спорт за зодия Лъв
Спорт за зодия Дева
Спорт за зодия Скорпион
Спорт за зодия Стрелец
Спорт за зодия Козирог
Спорт за зодия Водолей
Спорт за зодия Риби

Снимка: Мариан Бивис