Спорт за зодия Водолей

гмуркане за Водолей
Ko Lanta, November 2010

Какъв спорт е най-подходящ и какви дисциплини се препоръчват на зодия Водолей?

Представителите на зодия Водолей са уникални личности. Уникалността за тях е важна при определянето на спортния им режим. Водолеите не обичат обикновеното и опитват нови неща, дори само да са чули или прочели за тях. Предварителното проучване и информация е важна част от поддържането на здравето за Водолеите.

Бойните изкуства са идеалната дейност за зодия Водолей да поддържа ума и тялото си. Водолеите могат да изучават различни бойни техники до ниво, на което се чувстват удобно. Освен контактни и безконтактни тренировки, те могат да се упражняват и с тояга или (дървен) меч.

Подходящо за представителите на зодия Водолей са също спортни занимания като художествена гимнастика, особено с уреди като въже, лента и топка, както и гмуркане.

Ако спортните тренировки донесат и нови запознанства и приятелства, това още повече радва зодия Водолей, защото обича да общува с другите, докато спортува.

Всичко е в съзнанието на представителите на зодия Водолей, затова нека го използват, за да проучат от многообразието спортни дисциплини, кои са най-подходящи за тяхната нагласа. Нека изберат не само упражнения, които биха натоварили сърдечния им ритъм, а подържат цялото тяло здраво, съветва sunsigns.org.

Проблем за Водолеите е да фокусират вниманието си върху този спорт, в който най-добре биха напреднали, защото не обичат обикновените неща. Те не искат да спрат да мислят за все по-нови неща, вместо да започнат просто да спортуват. Затова каквото и спортно занимание да изберат, все е от полза, независимо дали ще се упражняват вкъщи или във фитнес залата. Нека поне да се разкършат с обикновени упражнения, колкото и да е елементарно като идея това за тях.

Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална колекция с песни, в чиито видеоклипове се спортува:

Може да прочетете също:
Спорт за зодия Овен
Спорт за зодия Телец
Спорт за зодия Близнаци
Спорт за зодия Рак
Спорт за зодия Лъв
Спорт за зодия Дева
Спорт за зодия Везни
Спорт за зодия Скорпион
Спорт за зодия Стрелец
Спорт за зодия Козирог
Спорт за зодия Риби

Снимка: Томас Квайн