Спорт за зодия Дева

атлет Дева

Какъв спорт е най-подходящ и какви дисциплини се препоръчват на зодия Дева?

В желанието си за перфекционизъм представителите на зодия Дева се стремят да открият най-подходящите спортни занимания за поддържане на здраво тяло. От толкова богат избор им е трудно да определят точните. Девите изследват и опитват нови неща, за да установят в кой спорт се чувстват най-добре и е най-ефективен за тях. Търпението им е от полза за това, подчертава sunsigns.org.

Сред най-добрите варианти за спорт за зодия Дева е бягане на дълги разстояния като участие в маратон. За тези, които искат по-екстремни натоварвания, може да тренират атлетика.

За поддържането на ежедневен тонус Девите може да играят с приятели тенис на маса или боулинг.

Част от поддържането на здравословен начин на живот е грижата и за ума, не само тялото. Девите може да практикуват също йога, а и да не забравят да се подложат на някой масаж или спа процедура. Девите са склонни да поемат голям стрес в живота си, а дори перфектните ежедневни упражнения няма да компенсират напрежението, изписано на лицето им.

Представителите на зодия Дева са интровертни и изключително трудолюбиви личности, които изпитват нужда да бъдат конструктивни и полезни. Затова работа с личен треньор е подходяща за тях, защото те са професионалисти, които могат да приспособят упражненията към целите за Девата. Ако Девите чувстват, че нещо не работи за нужното постижение, треньорите могат да го променят. И нека се вслушват в съветите им.

Когато Девите започват нов вид спорт е добре първо да правят леки опити за навлизане в дисциплината, а да не прибързват, защото може да се наранят. Затова нека бъдат сдържани в началото. При фитнес упражнения винаги да започват от най-леката програма и с времето да напредват към по-интензивни тренировки.

Спортът е здраве и настроение! Затова Zdraven.bg поздравява всички със специална селекция с музикалви клипове, в които се спортува:

Може да прочетете също:
Спорт за зодия Овен
Спорт за зодия Телец
Спорт за зодия Близнаци
Спорт за зодия Рак
Спорт за зодия Лъв
Спорт за зодия Везни
Спорт за зодия Скорпион
Спорт за зодия Стрелец
Спорт за зодия Козирог
Спорт за зодия Водолей
Спорт за зодия Риби

Снимка: Тони Алтър