Сутрин секс за бодрост

сутрин в летлото

Сутрешният секс носи бодрост за целия ден, твърдят експерти.

Сутрешният секс е не просто полезен, но именно през тази част на деня женският и мъжкият организъм са много по-готови за сексуални действия, отколкото вечер, уверяват специалисти.

Сексолози провели допитване сред огромен брой двойки, които живеят заедно, съобщава агенция БГНЕС. Резултатите показват, че 90% от мъжете и 70% от жените с удоволствие биха се заели с любов в сутрешните часове. Но мнозина неизвестна защо се боят да признаят това на партньора си, смятайки, че той ще откаже.

Редовният секс сутрин е много полезен за здравето както на мъжа, така и на жената. Сред сутрешен секс човек получава солидна доза бодрост за целия ден, а и той спомага организмът ви да бъде във великолепен тонус през целия ден.

Половият живот в ранните часове влияе положително върху външността, помага и за концентрацията, когато тя се налага. Кожата става опъната и невероятно гладка, а очите направо блестят.

Освен това хората, заредени сутрин в леглото, в повечето случаи се усмихват много повече, което показва, че са щастливи.

Освен това сексът сутрин напълно заменя сутрешните физически упражнения, защото действията са почти сходни. След такова занимание имунната система ще функционира безотказно.

За доброто настроение на всички поздравяваме с колекция видеоклипове на песни с думата Секс в заглавие:

Снимка: Ерика Забовски