
Боя за коса повишава риска от рак на гърдата
Редовната употреба на трайна боя за коса увеличава риска от рак на гърдата.
Редовната употреба на трайна боя за коса увеличава риска от рак на гърдата.
Пържената храна е токсична за кръвта и води до рак на дебелото черво.
Препичането на храни като филии хляб и картофи увеличава рязко съдържанието на канцерогенен химикал в тях.
Българските учени разкриха къде има най-много опасни Е-та и как те могат да доведат до рак и да се предават в поколенията.
Димът от наргилето удвоява отрицателно въздействие на опасния канцероген бензен, отговорен за появата и развитието на няколко вида рак, твърдят учените.
Билката розмарин намалява концерогените, които се отделят при печене на грил. Печене на открит пламък при скара и грил произвежда канцерогени, но учените твърдят, че [още]
Солариумите увеличават риска както от меланома, сериозен злокачествен рак на кожата, така и от по-леката форма на кожен карцином, особено сред младите хора. Това показва [още]
Американски медици от Университета на Канзас анализираха съдържанието на канцерогени в различни видове обработено месо. Беконът, пилето на грил и най-вече пилешката кожа съдържат най-много [още]
Copyright © 2021 | WordPress Theme by MH Themes