
Оранжеви храни срещу рак
Представяме списък с вкусни оранжеви плодове и зеленчуци, които намаляват риска от рак, както и още куп полезни здравни свойства.
Представяме списък с вкусни оранжеви плодове и зеленчуци, които намаляват риска от рак, както и още куп полезни здравни свойства.
Жените, които приемат най-големи количества жълти и оранжеви зеленчуци, са с 52% по-нисък риск за развитие на рак на пикочния мехур, установиха американски учени.
Учени препоръчват консумацията на плодове и зеленчуци за здрава психика. Оранжевите плодове и зеленчуци намаляват депресията, а зелените помагат при стрес.
Храни с определен цвят помагат на организма да се справи по-лесно с летните жеги, твърдят учени от Милано. Ето списък с такива полезни плодове и зеленчуци.
Copyright © 2021 | WordPress Theme by MH Themes