
Здравословни есенни плодове, които подценяваме
Представяме полезен списък с три изключително ценни есенни плодове, които, за съжаление, често подценяваме, а е добре да ги ползваме на есенната ни трапеза.
Представяме полезен списък с три изключително ценни есенни плодове, които, за съжаление, често подценяваме, а е добре да ги ползваме на есенната ни трапеза.
Червените плодове и зеленчуци са натъпкани с антиоксиданти, витамини и фибри, полезни за храносмилането. Те зареждат с енергия, правят кожата и косата по-красиви. Съдържат малко естествена захар и са бедни на калории.
Японски учени доказаха, че системното консумиране на ябълки драстично намалява количеството мазнини в организма и това води до здравословно отслабване.
Британските здравни власти уведомяват, че едва 12% от населението покрива препоръчваните количества плодове и зеленчуци.
Ябълката е един от най-полезните плодове, които познаваме. Ето нови разкрития на учените, които затвърждават още повече крилатия съвет – По една ябълка на ден!
Американски специалисти по здравословно хранене съставиха списък на най-изненадващо полезни храни, за чийто положителен ефект почти не подозираме.
Copyright © 2023 | WordPress Theme by MH Themes