
Разкриха защо човек винаги е готов за десерт
Учени откриха защо човек винаги е готов да хапне сладък десерт. Човек винаги е готов да хапне десерт, дори и вкусно и обилно да се [още]
Учени откриха защо човек винаги е готов да хапне сладък десерт. Човек винаги е готов да хапне десерт, дори и вкусно и обилно да се [още]
17 ноември е световният ден на баклавата.
Ананасите, ягодите и черешите помагат за намаляване на апетита за сладко, както и киселото мляко и фъстъчено масло.
Отслабването помага едва на 6% от пациентите да преодолеят диабет тип 2.
Склонността на любителите на кафе към тъмния горчив шоколад вече намери своето научно обяснение.
Мазните храни и сладкишите спъват работата на мозъка. Защо?
Прекаляването със сладки храни и напитки предразполага децата към прояви на насилие, както и увеличава желанието им да пият алкохол и да пушат цигари и наркотици.
Представяме най-честите грешки при комбинирането на храните, които не носят здравни ползи.
Експерти определиха 3 основни продукта от хранително-вкусовата промишленост, които са най-честите причинители на рак.
Канадски учени установиха, че калориите на захарта намаляват по време на печенето.
Какви здравни рискове носи метаболитният синдром и какви съвети да спазваме?
Прекомерната употреба на захар влияе негативно върху кръвоностната система и може да доведе до нарушаване на работата на вътрешните органи.
Copyright © 2025 | WordPress Theme by MH Themes